Frukostseminarium Säljchef

Från stjärnsäljare till säljchef – Resan till ett framgångsrikt säljledarskap

Från stjärnsäljare till säljchef
– Resan till ett framgångsrikt säljledarskap

 

I många säljorganisationer är det naturligt både för ledningen och säljstyrkan att med tiden befordra de mest framgångsrika säljarna till säljchefer. Ett naturligt karriärsteg för drivna stjärnsäljare som både kan ta för sig och göra lyckosamma affärer. Men hur är stjärnsäljaren egentligen som chef? Vilka utmaningar ligger framför henne eller honom, och är stjärnsäljaren alltid bäst lämpad som chef?

Välkommen på frukostseminarium och lyssna till Tomas Edlund, senior konsult på Mercuri International, med mångårig erfarenhet som säljare, säljchef, företagsledare och entreprenör. Tomas tar med dig på resan från stjärnsäljare till framgångsrik säljchef och belyser de utmaningar och möjligheter som en säljchef står inför. Hur lyckas du med att coacha, inspirera och leda ett team till förändring? Vilka verktyg finns till hands på strategisk nivå och hur påverkar säljledarskapet resultatet?

Under seminariet får du också uppleva våra skådespelare (som vi även använder under våra utbildningar) spela upp utmanande situationer (och lösningar!) från en säljchefs arbetsdag.

 Det här och mycket mer får du med dig från seminariet:

  • Insikt om vilka kunskaper och färdigheter du behöver behärska som säljchef
  • Råd om hur du jobbar strategiskt för att nå framgång på lång sikt
  • Så får du dina säljare att förstå och arbeta med målstyrning
  • Kommunikation och Coaching – Så motiverar du och leder andra
  • Tips om hur du hanterar säljare som underpresterar

 

Mercuri International är en av de största aktörerna på marknaden när det kommer till att utbilda inom Säljledarskap. Tomas Edlund är senior konsult på Mercuri International med mångårig erfarenhet som säljare, säljchef, företagsledare och entreprenör.

 

Ett seminarium för dig som ska ta rollen som säljchef, som haft den några år eller som har ett ledningsansvar för försäljning eller kundservice, t.ex. som region- eller exportchef. Seminariet är även intressant för dig som arbetar inom HR.

Datum: Fredag 15 mars 2019

Tid: Frukost serveras från och med 07:30. Seminariet börjar 08:00 och är klart 09:00.

Plats: GT30, Grev Turegatan 30, Stockholm

Med Bil: Åk till Grev Turegatan 3-5. Parkera i parkeringshuset Grev Ture. Promenera till GT30, på Grev Turegatan 30.

Kommunalt: Ta tunnelbanan (röda linjen) till Östermalmstorg, uppgång Grev Turegatan. Promenera till GT30 på Grev Turegatan 30

Anmäl dig
Laddar Karta...

Bokningsinformation

Seminariet är kostnadsfritt, men vi tillämpar en NOSHOW-avgift på 500 kr ex moms för utebliven närvaro som inte meddelats senast 48 h i förväg. Maila din avbokning till info@mercuri.se