KAM – Att skapa och addera värde!

Vill du arbeta som säljare med företagets största kunder eller som Key Account Manager med rätt kunder?

 

Key Account Manager. En titel som med tiden kommit att inkludera en uppsjö av säljroller, men som egentligen bara betyder en enda sak. Att ansvara för företagets strategiskt viktigaste kunder. En roll som kräver stor affärsmässighet, omfattande affärskunnande och ett strukturerat arbetssätt. Lyckas du i ditt arbete säkrar du både goda långvariga affärsrelationer och ett lönsamt resultat över tid.

Välkommen på frukostseminarium och lyssna till Henrik Annebäck, affärskonsult med mångårig erfarenhet av affärsutveckling inom Key Account Management. Få inspiration och nya tankar kring hur en Key Account Manager på ett framgångsrikt sätt kan skapa och addera värde för företagets nyckelkunder samt vilka positiva effekter KAM-arbetet kan ge i en organisation när nyckelkundsarbetet läggs upp på rätt sätt. Vi tittar på fokusområden på strategisk och operativ nivå att adressera internt i din egen organisation samt även externt hos dina kunder. Varför behöver vi KAM? Och vad betyder KAM för kunden?

Det här och mycket mer får du med dig från seminariet:

  • Trender och utvecklingen inom Key Account Management
  • Strategisk och operativ Key Account Management
  • Vad är viktigast för att lyckas med Key Account Management?

Mercuri International är en av de största aktörerna på marknaden när det kommer till att utbilda inom Key Account Management. Henrik Annebäck är inne på sitt 20:e år inom affärsutveckling med specialistinriktning inom Key Account Management där han gärna inspirerar och motiverar för att just du och ditt team ska uppnå bättre resultat.      

 

Ett seminarium för dig med titeln KAM, men också för dig som arbetar som erfaren säljare, säljchef, säljdirektör eller kommer att arbeta med företagets strategiskt viktiga kunder. Seminariet är även intressant för dig som arbetar inom HR.

Varmt välkommen!

 

Datum: Fredag 15 februari 2019

Tid: Frukost serveras från och med 07:30. Seminariet börjar 08:00 och är klart 09:00.

Plats: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm

Med Bil: Åk till Grev Turegatan 3-5. Parkera i parkeringshuset Grev Ture. Promenera till IVA Konferenscenter, på Grev Turegatan 16.

Kommunalt: Ta tunnelbanan (röda linjen) till Östermalmstorg, uppgång Grev Turegatan. Promenera till IVA Konferenscenter på Grev Turegatan 16

Anmäl dig
Laddar Karta...

Bokningsinformation

Seminariet är kostnadsfritt, men vi tillämpar en NOSHOW-avgift på 500 kr ex moms för utebliven närvaro som inte meddelats senast 48 h i förväg. Maila din avbokning till info@mercuri.se