Att leda utan att vara chef

Om utbildningen

Under den här utbildningen får du en ökad förståelse för individers olika sätt att kommunicera och lär dig bland annat att skapa möten som engagerar, genererar ansvarstagande och resultat, vilket är viktiga faktorer för dig som i någon form jobbar med projektledning. Du får även ta del av verktyg för att bättre hantera konflikter.

Utvecklas i ditt ledarskap och få en ökad säkerhet i din roll som projektledare

Under kursen får du en ökad säkerhet i hur du ska agera som projektledare i ett projekt för att motivera och skapa engagemang för uppgiften på ett bra sätt, både hos enskilda medarbetare och i grupper för att säkra att ni levererar i tid och mot uppsatt mål. Vi sätter under denna kurs även fokus på hur du i din roll som ledare kan göra när du ska ge feedback på ett bra och utvecklande sätt till dina medarbetare i gruppen.

Under utbildningen tittar vi även närmare på hur du gör för att leda i förändring, både hos enskilda medarbetare och när du leder grupper, allt för dig som vill utveckla ditt ledarskap. Utbildningen går på distans och är lätt att kombinera med dina arbetsuppgifter i vardagen.

bra utbildning i projektledning - kursen för dig som vill lära dig driva projektVEM RIKTAR SIG DENNA UTBILDNING TILL?

Det här är kursen som är perfekt för dig som jobbar med projektledning i någon form och vill ha fler verktyg för att lyckas på jobbet.

En kurs för dig som leder andra och driver projekt – utan att ha personalansvar till exempel i rollen som projektledare, teamledare, koordinator, samordnare, gruppledare, arbetslagsledare, ställföreträdande chef, coach etc. Utbildningen ger även dig som arbetar med olika projekt inom försäljning i till exempel rollen som KAM, viktiga metoder, modeller och verktyg för att bli framgångsrik. Helt enkelt en kurs som passar många och ger många nya lärdomar.

DU KOMMER ATT LÄRA DIG

 • Så ger du som projektledare ett bra stöd och konfronterar utan att ha mandat
 • Projektledning – Att leda individer och grupper mot ett gemensamt mål
 • Att sälja in idéer i ditt projekt
 • Att leda individer olika utifrån uppgift och kompetens och utifrån deras olika roller i teamet och projektet
 • Att förbättra din kommunikationsförmåga vid projektledning och öka förståelsen för individers olika sätt att kommunicera
 • Så kan du som projektledare skapa motivation i projekt
 • Att hålla möten som engagerar och genererar ansvarstagande i projekt
 • Att ge feedback på ett utvecklande sätt
 • Förändringsledarskap för projektledare

kursen där du utvecklar din förmåga att driva bra projekt med projektledning

UPPLÄGG FÖR UTBILDNINGEN

Vi varvar korta teoripass med gruppdiskussioner, erfarenhetsutbyte och egen reflektion, träning med praktikfall, grupparbeten och återkoppling. Du kommer även att under kursen träffa andra deltagare ur din kurs i ett lärteam för grupparbeten och ha gemensamma övningar kopplade till ledarskap. Vi går igenom varandras erfarenheter och utmaningar och du har tid och möjlighet att ställa frågor. Vi vet att en utbildning ger störst effekt när du får möjlighet att praktiskt använda din nya kunskap så mycket som möjligt. Din utbildningsledare kommer också att ge dig 30 minuter personlig coaching kring den personliga handlingsplan du gör under utbildningen samt implementering av de verktyg du får med dig.

TIDSÅTGÅNG

Kick-start Webinar distans: 3 timmar
Lärarledd face-to-face-undervisning: 2 dagar
Personlig coaching 30 min
Lärteamsträffar distans

upplägg för vår utbildning projektledning - vill du leda bra projekt?

DIPLOMERING

När du avslutat utbildningen får du ett certifikat som kvitto på dina kunskaper och som ett bevis för att du gått denna utbildning och vässat dina kunskaper inom bland annat projektledning.

finns rätt kurs för hur du leder projektet. vi svarar på alla dina frågor.VAD SÄGER TIDIGARE DELTAGARE OM DENNA UTBILDNING

Här är några omdömen om utbildningen från tidigare deltagare:

”Bästa kursen någonsin. Entusiastisk, kunnig och engagerad utbildare som kunde svara på alla mina frågor! Värdefulla dagar för mig som projektledare!”

”Så mycket bra verktyg och övningar som jag vill jobba vidare med när jag jobbar med projektledning! Efter den här kursen är jobbet som projektledare mycket roligare.”

”Bra och bred utbildning för mig som jobbar med projektledning.”

 

OM KURSLEDAREN

 

En kurs som passar många. Vålkommen till kursen! Priser är exkl momsTomas Karlberg
Tomas har lång erfarenhet från många olika utbildningar och ledarskapsprogram och brinner för att se ledare och organisationer utvecklas. Han är Certifierad handledare i UL (Utvecklande Ledarskap) UGL och JTI och jobbar bland annat med värdegrundsarbete, teamutveckling och kommunikation. Tomas är van att arbeta på olika nivåer i en organisation och har erfarenhet av utvecklingsinsatser i de flesta branscher.

OM OSS

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Med oss får du tillgång till den senaste forskningen, smarta verktyg och personlig rådgivning av våra experter. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar. Läs mer om oss och våra utbildningar här

 

FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING?

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss företagsanpassa en lösning för er!

KONTAKTA OSS

Få offert eller boka utbildning

Välj startdatum för utbildningen

När Var Konsult Pris Antal
När Från:
Till:
Var Konsult Pris kr (+ moms) Antal
FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING?

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss företagsanpassa en lösning för er!

KONTAKTA OSS

Bokningsinformation

kr16,400.00

Efter genomförd bokning kommer vi att kontakta dig för komplett faktureringsinformation.


Boka

  Få mer information