Kraften i att sätta mål

Kraften i att sätta mål

Känns det ibland som att du blir dragen i från alla håll och kanter? Då är det extra viktigt att veta vart du är på väg. Är vägen dit tydlig? Är målet tydligt? Är alla med? Vem berättar att du är på rätt spår och om du har kommit fram?

Välkommen till ett frukostseminarium om målstyrning där vi tittar närmare på hur du översätter mål till handling. Inspireras av Petter Ljungholm, senior konsult på Mercuri International, som ger dig verktyg för att optimera insatsen av ditt arbete oavsett om det kommer till försäljningsresultat, löpträning eller veckohandling.

Du får också lära dig mer om en av Mercuris egna modeller för målstyrning – RIK (Resultat, Insats, Kompetens) som ger dig en översyn av vilka aktiviteter du gör, hur ofta du gör dem och när och om det räcker för att få resultat. Men modellen handlar också om vilka resurser som krävs för att nå dina mål och med vilka nyckeltal du mäter framgång. Varför behöver vi mål att sträva efter?

Kraften i att sätta mål

Det här får du med dig från seminariet:

  • Verktyg för att jobba rätt, smart och få bäst effekt
  • Mercuris målstyrningsmodell RIK
  • Bästa möjliga resultat av dina försäljningsinsatser och vägen dit
  • Så får du team och medarbetare att jobba mot samma mål
  • Vad motiverar dig och dina medarbetare på riktigt?

Varmt välkommen!

Datum: Fredag 8 november 2019

Tid: Frukost serveras från och med 07:30. Seminariet börjar 08:00 och är klart 09:00.

Plats: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm

Med Bil: Åk till Grev Turegatan 3-5. Parkera i parkeringshuset Grev Ture. Promenera till IVA Konferenscenter, på Grev Turegatan 16.

Kommunalt: Ta tunnelbanan (röda linjen) till Östermalmstorg, uppgång Grev Turegatan. Promenera till IVA Konferenscenter, på Grev Turegatan 16.

Anmäl dig
Laddar Karta...

Bokningsinformation

Seminariet är kostnadsfritt, men vi tillämpar en NOSHOW-avgift på 500 kr ex moms för utebliven närvaro som inte meddelats senast 48 h i förväg. Maila din avbokning till info@mercuri.se