Ny som chef! Vad händer nu?

Ny som chef! Vad händer nu?

Som medarbetare kan det vara lätt att tycka och tänka om chefen, men hamnar du själv i en chefsroll kanske insikten om ledarskapets utmaningar snart kommer krypande. Vissa situationer har inte alltid en självklar lösning, men med rätt förutsättningar blir livet som chef lättare att hantera.

Välkommen på frukostseminarium och inspireras av Anette Borggren Halvorsen och Tomas Karlberg, som lyfter ledarskapets utmaningar och möjligheter. Få konkreta tips för att lyckas som ny chef, lär dig hur du undviker vanliga fallgropar och få kunskap om hur du kan utveckla ett hållbart ledarskap där du mår bra i din ledarroll.

Seminariet är även riktat till dig som leder nya ledare eller arbetar inom HR då vi även besvarar frågan hur du från din roll kan stötta nya chefer.

Det här och mycket mer får du med dig från seminariet:

  • Framgångsfaktorer i ledarrollen
  • Vanliga fallgropar och hur du undviker dem
  • Så kan ledare och HR hjälpa den nya chefen att lyckas

Nyhet! Under morgonen presenterar vi också nya ledarskapsappen Mercuri PLT, en app som har utvecklats tillsammans med psykologer och ledarskapsexperter och testats på hundratals ledare. Mercuri PLT gör det möjligt att med indivanpassade microträningar utveckla ditt ledarskap varje dag och skapa verkliga beteendeförändringar.

Varmt välkommen!

 Tomas Karlberg och Anette Borggren Halvorsen, är båda seniora konsulter på Mercuri International och har mångårig erfarenhet av att utveckla individer och organisationer i ledarskap och medarbetarskap.

Datum: Fredag 12 april 2019

Tid: Frukost serveras från och med 07:30. Seminariet börjar 08:00 och är klart 09:00.

Plats: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm

Med bil: Åk till Grev Turegatan 3-5. Parkera i parkeringshuset Grev Ture. Promenera till GT30, på Grev Turegatan 30.

Kommunalt: Ta tunnelbanan (röda linjen) till Östermalmstorg, uppgång Grev Turegatan. Promenera till GT30 på Grev Turegatan 30

Anmäl dig
Laddar Karta...

Bokningsinformation

Seminariet är kostnadsfritt, men vi tillämpar en NOSHOW-avgift på 500 kr ex moms för utebliven närvaro som inte meddelats senast 48 h i förväg. Maila din avbokning till info@mercuri.se