Ny som chef! Vad händer nu?

 

En ny chans för dig som i våras missade vårt populära seminarium för nya chefer och deras chefer!

Ny som chef! Vad händer nu?

Som medarbetare kan det vara lätt att tycka och tänka om chefen, men hamnar du själv i en chefsroll kommer kanske insikten om ledarskapets utmaningar snart krypande. Vissa situationer kanske inte alltid har en självklar lösning, men med rätt förutsättningar blir livet som chef lättare att hantera.

Välkommen på frukostseminarium och lyssna till Anette Borggren Halvorsen och Tomas Karlberg, seniora konsulter på Mercuri International. Inspireras kring ledarskapets utmaningar och möjligheter och få konkreta tips för att lyckas som ny chef. Lär dig hur du undviker vanliga fallgropar och hur du kan utveckla ett hållbart ledarskap där du mår bra i din ledarroll.

Seminariet är även riktat till dig som leder nya ledare eller arbetar inom HR då vi även besvarar frågan hur du från din roll kan stötta nya chefer.

Det här får du med dig från seminariet:

  • Framgångsfaktorer i ledarrollen
  • Vanliga fallgropar och hur du undviker dem
  • Att leda sina gamla medarbetare – hur gör jag?
  • Så kan ledare och HR hjälpa den nya chefen att lyckas

Under morgonen presenterar vi också ledarskapsappen Mercuri PLT, en app som har utvecklats tillsammans med psykologer och ledarskapsexperter och testats på hundratals ledare. Mercuri PLT gör det möjligt att med individanpassade microträningar utveckla ditt ledarskap varje dag och skapa verkliga beteendeförändringar. Självklart får du som seminariebesökare även möjlighet att testköra appen!

Varmt välkommen!

Datum: Fredag 18 oktober 2019

Tid: Frukost serveras från och med 07:30. Seminariet börjar 08:00 och är klart 09:00.

Plats: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm

Med Bil: Åk till Grev Turegatan 3-5. Parkera i parkeringshuset Grev Ture. Promenera till IVA Konferenscenter, på Grev Turegatan 16.

Kommunalt: Ta tunnelbanan (röda linjen) till Östermalmstorg, uppgång Grev Turegatan. Promenera till IVA Konferenscenter, på Grev Turegatan 16.

Anmäl dig
Laddar Karta...

Bokningsinformation

Seminariet är kostnadsfritt, men vi tillämpar en NOSHOW-avgift på 500 kr ex moms för utebliven närvaro som inte meddelats senast 48 h i förväg. Maila din avbokning till info@mercuri.se