Samtalen som gör dig sömnlös!

Vad gör du när halva ledningsgruppen har attitydproblem, en medarbetare sprider falska rykten eller skrivbordsgrannen luktar svett? Vad säger du till medarbetaren som gör att halva kontoret helst vill jobba hemifrån eller till chefen som skaffat svart bälte i härskartekniker?

Tanken på att behöva hantera svåra samtal kan vara anledningen till många sömnlösa nätter och är något de flesta av oss ogillar oavsett om vi är konflikträdda eller inte. Men vad kan konsekvenserna bli när vi undviker de svåra samtalen och istället hoppas på att besvärliga situationer ska blåsa förbi?

Välkommen till ett frukostseminarium om svåra samtal och hur du kan agera förebyggande för att undvika konflikter. Få inspiration kring hur du skapar en god feedbackkultur som förebygger konflikter men också tips hur du hanterar utmanande situationer när de väl uppstår. Du får också praktiska verktyg som hjälper dig att vara proaktiv och handlingskraftig – på rätt sätt – oavsett om du är chef eller medarbetare.

Vad händer när vi slutar ducka för de svåra samtalen och istället använder dem som en möjlighet till att bygga relationer och tillit?

Det här får du med dig från seminariet:

  • Ökad medvetenhet om vad som händer – i dig och i andra – i utmanande situationer
  • Förståelse för hur min egen kommunikation och förhållningssätt påverkar andra
  • Tips och verktyg för att hantera utmanande situationer och svåra samtal
  • Inspiration till hur du slutar att ”lägga locket på”
  • Vikten av eget ansvar

Varmt välkommen!

Datum: Fredag 27 november

Tid: Frukost serveras från och med 07:30. Seminariet börjar 08:00 och är klart 09:00.

Var: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm

Med bil: Åk till Grev Turegatan 3-5. Parkera i parkeringshuset Grev Ture. Promenera till IVA Konferenscenter, på Grev Turegatan 16.

Kommunalt: Ta tunnelbanan (röda linjen) till Östermalmstorg, uppgång Grev Turegatan. Promenera till IVA konferenscenter på Grev Turegatan 16

Anmäl dig
Laddar Karta...