Våra kunder berättar “Så fick vi en organisation där både ledare och medarbetare utvecklas”

Många ledare har beteenden i vardagen som varken hjälper medarbetarna, dem själva eller organisationen att lyckas. Mindre gynnsamma och till och med destruktiva ledarbeteenden påverkar medarbetarna negativt och lämnar dem passiva och omotiverade. Utvecklande Ledarskap (UL)* får istället dina medarbetare att växa i sina roller och ökar ditt företags möjligheter att nå satta mål.

”Det har blivit både viktigare och roligare att vara ledare!”

 

Välkommen på frukostseminarium och inspireras kring hur ett starkt och utvecklande ledarskap bereder vägen för självgående och motiverade medarbetare samtidigt som det ökar ditt företags möjligheter att nå satta mål och ge mätbara resultat. Våra kunder Karin Öckert, HR Chef Bankomat och Louise Sundelius HR Chef Euro Accident berättar om hur UL blivit en viktig och integrerad del av deras ledarskapsmodell och hur de involverar medarbetarna i utvecklingsprocessen.

 

 

 

 

 

 

Efter seminariet är du varmt välkommen att stanna kvar för nätverkande & mingel.

Varmt välkommen!

*Mercuri International är en av de största aktörerna på marknaden när det kommer till att praktisera Försvarshögskolans koncept Utvecklande Ledarskap. UL har forskats fram, ägs och fortsätter att förfinas av Försvarshögskolan (FHS). Det används idag inom stora delar av det privata näringslivet och andra sektorer av arbetslivet, samt även på elitnivå bland tränare inom idrott.

Datum: Fredag 4 september

Tid: Frukost serveras från och med 07:30. Seminariet börjar 08:00 och är klart 09:00.

Var: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm

Med bil: Åk till Grev Turegatan 3-5. Parkera i parkeringshuset Grev Ture. Promenera till IVA Konferenscenter, på Grev Turegatan 16.

Kommunalt: Ta tunnelbanan (röda linjen) till Östermalmstorg, uppgång Grev Turegatan. Promenera till IVA konferenscenter på Grev Turegatan 16

Anmäl dig
Laddar Karta...