Värdebaserad Försäljning – Så säljer du värde

De flesta kunder efterfrågar inte en produkt eller tjänst, de efterfrågar det värde produkten eller tjänsten levererar. Trots detta har alltför många säljorganisationer och enskilda säljare inte tillräckligt fokus på vilket värde olika kunder efterfrågar.

Välkommen till ett frukostseminarium om värdebaserad försäljning där vi tittar närmare på hur du kan sälja värde istället för att bara presentera pris för din produkt eller tjänst.

Inspireras av Johan Lundh, senior konsult och partner på Mercuri International med mångårig erfarenhet av komplex och värdebaserad försäljning, som berättar om hur du med hjälp av en värdebaserad försäljningsmetod kan bevisa att ditt erbjudande har en större effekt på sista raden, trots att det kanske är mer kostsamt än konkurrentens erbjudande.

Vi pratar om hur du kan utveckla och presentera värdebaserade budskap och vilka faktorer du behöver titta närmare på för att nå relevanta insikter och bli din kunds mest värdefulla rådgivare.

Det här får du med dig från seminariet:

  • Varför är det är viktigt att arbeta med värdebaserad försäljning?
  • Kunskap om innebörden av värdebaserad försäljning.
  • Arbetssätt och modeller i en värdebaserad försäljningsprocess.
  • Förhållningssätt för att identifiera och skapa värde i kundspecifika situationer.
  • Tips kring hur du kan jobba med värdebaserade budskap och bli mer relevant än konkurrenten.

Varmt välkommen till en fullmatad morgon med inspiration kring hur du kan jobba vidare med värdebaserad försäljning på ditt företag och i din roll!

Varmt välkommen!

Datum: Fredag 17 april

Tid: Frukost serveras från och med 07:30. Seminariet börjar 08:00 och är klart 09:00.

Var: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm

Med bil: Åk till Grev Turegatan 3-5. Parkera i parkeringshuset Grev Ture. Promenera till IVA Konferenscenter, på Grev Turegatan 16.

Kommunalt: Ta tunnelbanan (röda linjen) till Östermalmstorg, uppgång Grev Turegatan. Promenera till IVA konferenscenter på Grev Turegatan 16

Anmäl dig
Laddar Karta...