TA DEL AV DEN SENASTE FORSKNINGEN OCH NYA TRENDER INOM FÖRSÄLJNING OCH LEDARSKAP

Det livslånga lärandet och behovet av reskilling och upskilling gör sig ständigt påmint. För att ge våra kunder möjlighet till kontinuerlig utveckling tillsammans med andra har vi skapat Mercuri Growth Club, ett kunskapsnätverk för våra kunder, där du som kund hos Mercuri International får möjlighet till personlig och professionell utveckling.
 
Syftet med Mercuri Growth Club är att skapa en kunskapsarena där du som kund alltid är varmt välkommen att delta. Vi delar med oss av de senaste trenderna, vår senaste forskning och ger dig möjlighet till en ökad förståelse för olika modeller, koncept och metoder. Allt kopplat till våra kärnområden Försäljning och Ledarskap.

Du som kund hos Mercuri International kommer bli inbjuden till en rad sammankomster under verksamhetsår 2023 där vi bjuder in till utveckling utifrån olika ämnen.

VAD FÅR DU SOM MEDLEM?

* Ett kostnadsfritt kunskapsnätverk, bestående av andra chefer och ledare under ledning av Mercuri Internationals egna konsulter i kombination med externa föreläsare. 

* Ett forum för dialog, där du kan lyfta dina utmaningar och få gemensam utveckling tillsammans med andra.

* Inspiration, insikter och kunskaper utifrån aktuella ämnen.

* Kontinuerligt lärande genom tillgång till material, koncept och Mercuri Researchs rapporter genom vår kunskapshub samt Mercuri-podden Sales Boost.

HUR BLIR JAG MEDLEM?

Antalet platser är begränsat och därmed är det ”Först till kvarn”-principen som tillämpas. Som kund hos Mercuri International har du 1 plats tillgänglig per 100 000 SEK som investerats under det gånga verksamhetsåret alt nuvarande verksamhetsår. 

Mercuri Golf Invitational

Utöver allt det du får ovan så har du även chansen att bli inbjuden till vår årliga golftävling. Vi har i över 15 år bjudit in kunder och samarbetspartners till en skön dag på golfbanan. Utveckla din golfsving och mingla med affärsbekanta i en vacker miljö!

Är du intresserad av att veta mer?