TA DEL AV DEN SENASTE FORSKNINGEN OCH NYA TRENDER INOM FÖRSÄLJNING OCH LEDARSKAP

Det livslånga lärandet och behovet av reskilling och upskilling gör sig ständigt påmint. För att ge våra kunder möjlighet till kontinuerlig utveckling tillsammans med andra har vi skapat Mercuri Growth Club, ett kunskapsnätverk för våra kunder, där du som kund hos Mercuri International får möjlighet till personlig och professionell utveckling.
 
Syftet med Mercuri Growth Club är att skapa en kunskapsarena där du som kund alltid är varmt välkommen att delta. Vi delar med oss av de senaste trenderna, vår senaste forskning och ger dig möjlighet till en ökad förståelse för olika modeller, koncept och metoder. Allt kopplat till våra kärnområden Försäljning och Ledarskap.

Du som kund hos Mercuri International kommer bli inbjuden till en rad sammankomster under verksamhetsår 2023 där vi bjuder in till utveckling utifrån olika ämnen.

VAD FÅR DU SOM MEDLEM?

* Ett kostnadsfritt kunskapsnätverk, bestående av andra chefer och ledare under ledning av Mercuri Internationals egna konsulter i kombination med externa föreläsare. 

* Ett forum för dialog, där du kan lyfta dina utmaningar och få gemensam utveckling tillsammans med andra.

* Inspiration, insikter och kunskaper utifrån aktuella ämnen.

* Kontinuerligt lärande genom tillgång till material, koncept och Mercuri Researchs rapporter genom vår kunskapshub samt Mercuri-podden Sales Boost.

Antalet platser är begränsat och därmed är det ”Först till kvarn”-principen som tillämpas.

KOMMANDE TRÄFFAR 2023

Håll utkik efter din inbjudan!

TILLIT – ÄR FÖRTROENDE DEN NYA HÅRDVALUTAN INOM LEDARSKAP? 

8 maj 2023

Hur viktigt är tillit? För att ta reda på det pratade vi med 1 000 globala företagsledare inom ett brett spektrum av branscher och företagsstorlekar. Utan tillit till ledningen är risken att mål omformuleras, medarbetare upplever ledarskapet som bristfällig och det kan leda till högre personalomsättning samt lägre resultat.

MERCURI GOLF INVITATIONAL 2023

1 september 2023

Mercuri International har det stora nöjet att för 16:e året i rad bjuda in kunder och samarbetspartners till en skön dag på golfbanan. Utveckla din golfsving och mingla med affärsbekanta i en vacker miljö! Vi tävlar i lag och individuellt, närmast hål och längsta drive. Längs med banan möter du våra samarbetspartners som bjuder på spännande utmaningar. Efter tävlingen bjuder vi på en härlig lunch och prisutdelning!

ATT LEDA GENOM ANDRA

17 oktober 2023

Att ha direkt ledarskap och kontakt med medarbetare är en sak. Då kan vi ”se varandra i ögonen”, ha direkt kontakt och bygga relation. Men hur leder vi när vi inte har direkt kontakt med personerna i vår organisation och hur leder jag genom andra chefer?  

Mercuri Golf Invitational

Utöver allt det du får ovan så har du även chansen att bli inbjuden till vår årliga golftävling. Vi har i flera år bjudit in kunder och samarbetspartners till en skön dag på golfbanan. Här ser du en video från tävlingen 2022!

Är du intresserad av att veta mer?