Kundservice

SÅ GÖR DU DINA KUNDER NÖJDA

Kunder baserar inte längre sina köpbeslut enbart på produkten eller tjänsten, utan på alla typer av uppfattningar och interaktioner de har med ett varumärke. Upplevelsen av själva produkten är fortfarande en mycket viktig och kritisk beröringspunkt, men det finns flera andra beröringspunkter längs köpresan…

Läs mer

Intresserad? Läs igenom produktbladet! Oavsett om du är intresserad av en eller flera utbildningar ser vi till att upplägget passar ditt och din organisations behov.

Upskilling kan inte bli enklare!

Köp en licens eller flera utbildningar i ett paket.

1. UPPTÄCK VÅRA UTBILDNINGAR

Kolla igenom våra utbildningar! Vad passar dig och ditt team?

2. VÄLJ EN ELLER FLERA

Hittar du en eller flera som passar dig och ditt team? Bra!

3. KOM IGÅNG!

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång! Har du svårt att hitta rätt hjälper vi dig gärna att hitta rätt utbildning!


En unik kundupplevelse

Med vår utbildning utvecklar du din förmåga att ge en unik kundupplevelse – en nyckelfaktor för kundnöjdhet och lojalitet. Vi går igenom alla delar som behövs för att uppnå detta, från effektiv kommunikation till klagomålshantering.


Det här får du med dig från utbildningen

Upptäck hur du når framgång inom Kundservice – Förstå vad en utmärkt kundupplevelse är och varför det är så viktigt.

Förstå hur din kommunikation uppfattas – Upptäck de kommunikationsmönster som påverkar hur du uppfattas – en nyckel för effektiv kommunikation!

Storytelling – Lär dig hur du med hjälp av storytelling når framgång i dina samtal med kunden.

Aktivt lyssnande – Upptäck hur du ger kunden full och odelad uppmärksamhet genom förmågan till aktivt lyssnande.

Effektiv frågeteknik – Få reda på vilken typ av frågor du ska ställa till din kund och när, för att bättre förstå deras behov och bygga en starkare kontakt med dem.

En utmärkt kundupplevelse face to face, via telefon och e-post – Bemästra din förmåga att hantera kunder face to face, via telefon och e-post och hur de ger dem bästa möjliga service.

Hantera invändningar – Hantera kundens invändningar med 7-stegstekniken.

Hantera svåra situationer – Hantera din kunds klagomål och leverera dåliga nyheter på rätt sätt.


KOM IGÅNG

KONTAKTA OSS

Oavsett utmaning har Mercuri International en utbildning för dig. Med våra digitala utbildningar lär du dig var du vill när den passar dig. Behöver du en företagsanpassad lösning? Kontakta oss så berättar vi mer!