Presentationsteknik 2.0

Presentationsteknik

Att vara bra på att presentera information på ett effektivt sätt är en viktig nyckel i en säljprocess. Vi vet att det här med att presentera kan vara mer utmanande för vissa, medan andra njuter av varje sekund. Med lite arbete kan det här med att få fram ditt budskap under en presentation vara både spännande och ett effektivt sätt att kommunicera. Det är dags att fräscha upp dina presentationsfärdigheter!

En effektiv presentation

Läs mer

Intresserad? Läs igenom produktbladet! Oavsett om du är intresserad av en eller flera utbildningar ser vi till att upplägget passar ditt och din organisations behov.

Upskilling kan inte bli enklare!

Köp en licens eller flera utbildningar i ett paket.

1. UPPTÄCK VÅRA UTBILDNINGAR

Kolla igenom våra utbildningar! Vad passar dig och ditt team?

2. VÄLJ EN ELLER FLERA

Hittar du en eller flera som passar dig och ditt team? Bra!

3. KOM IGÅNG!

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång! Har du svårt att hitta rätt hjälper vi dig gärna att hitta rätt utbildning!


Presentationsteknik 2.0

Utbildningen syftar till att ge de färdigheter och det självförtroende som behövs för att leverera proffsiga och effektfulla presentationer. I vår utbildning kommer deltagarna att lära sig mer om hur de tar fram och genomför en presentation, tillsammans med massor av tips om kring hur de ger kunden en oförglömlig upplevelse.


Presentation Skills Woman

En verktygslåda för att skapa framgångsrika presentationer

Kommunikation – Lär dig hur du kommunicerar på ett tydligt och effektivt sätt. Utforska de olika kommunikativa stilarna, förstå olika personlighetstyper och hur du hanterar dem. Ta reda på hur du aktivt lyssnar för att bättre förstå din talpartner.

Budskap – Förstå hur du bygger en kraftfull presentation. Börja med att organisera innehållet i talet för att överföra budskapet till en PowerPoint-presentation och lägga till berättande element för att engagera publiken.

Närvaro – Upptäck hur du använder ditt kroppsspråk med självförtroende genom att kontrollera och leka med ansiktsuttryck, tonfall och rörelser, med syftet att fängsla publiken från början till slutet av presentationen.

Ta hand om publiken – Ta reda på hur du hanterar publikens invändningar, hanterar tid för frågor och håller nerver och stress under kontroll.

Miljö – Förbered rummet för din presentation och se till att allt fungerar. Lär dig hur du kör en presentation i olika miljöer (virtuell miljö, små och stora möten) och effektivt interagerar med publiken.


KOM IGÅNG

KONTAKTA OSS

Oavsett utmaning har Mercuri International en utbildning för dig. Med våra digitala utbildningar lär du dig var du vill när den passar dig. Behöver du en företagsanpassad lösning? Kontakta oss så berättar vi mer!