Ledarskap på distans med Robert Karjel

NÄTVERKSTRÄFF APRIL-MAJ


Vi har äran att presentera stridspiloten, författaren och föreläsaren Robert Karjel

Han har lett marinens helikoptrar under insatserna vid Estoniakatastrofen, mobiliserat en helikopterdivision på rekordtid för att bekämpa pirater i Adenviken och byggt upp en helikopterenhet från ingenting för att sätta in i Afghanistan – ofta på distans och under osäkerhet. Robert talar om sina erfarenheter inom det militära, och kopplar det till dina utmaningar inom försäljning, marknadsföring och ”det nya normala”.


En föreläsning med fokus på att leda på distans

Som försäljnings- och marknadschef inom B2B måste du ständigt leda andra. I dessa tider måste det göras både på distans och under osäkerhet, vilket många tycker är en utmaning. Samtidigt som militären har hanterat den aktuella utmaningen i hundratals år. Det kan vara till följd av antingen geografiska förutsättningar, att man verkar med flera enheter över ett stort område, eller kommunikativa förutsättningar, att man varken kan eller bör ha kontakt under en längre tid. Så varför inte lära oss av dem?

.

business-meeting-in-the-office-6

Vill du ta del av Roberts och andra experters föreläsningar?

Få reda på mer om ProSales Network idag!    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.