Miljonprojektet – året som har gått

Vårt projekt där vi skänker 1 miljon kronor i form av utbildningsinsatser till sju välgörenhetsorganisationer har nu varit igång i snart ett år och vi har slutfört alla utlovade utbildningar. Vi har genomfört utbildningsprogram inom ledarskap, försäljning och kundservice under hela 2016. De organisationer som tagit del av detta är Rädda Barnen, Stockholms Stadsmission, SOS Barnbyar, Läkare utan Gränser, Barncancerfonden, Naturskyddsföreningen och Hand in Hand.

Utfallet har varit oerhört bra och kölista har funnits i princip på varje utbildning. Vi har fått en väldigt positiv respons, med snittbetyg på utvärderingarna som har legat på 4,6-5,0 över hela året. Detta är vi väldigt glada och stolta över så klart!

Några citat från höstens utbildningar:

”Engagerad kursledare”

”Välstrukturerad kurs”

”Grymt!”

”Tack för den här möjligheten, den är ovärderlig!”

”Bra konsult, bra genomförande, engagerad grupp, bra diskussioner.”

”Bra mix av praktiskt och teoretiskt lärande”

”Bra nivå”

Det har varit ett fantastiskt år och vi vill tacka alla för ett gott samarbete. Vi är mycket glada över att kunna meddela att det blir en fortsättning på projektet under 2017! Mer information om detta samt Mercuris partnerskap med nämnda välgörenhetsorganisationer kommer inom kort. Stay tuned!

Läs mer om projektet

Miljonprojektet – året som har gått

Related video