Network

Med medlemskapet Network delar du erfarenheter och nätverkar, lyssnar på intressanta gästföreläsare, deltar i rundabordsträffar och kan utnyttja ett obegränsat antal personliga 30-minuterssessioner tillsammans med Mercuris experter. Du får alla våra verktyg i en digital verktygslåda samt 1 biljett till The Sales Conference.


Medlemskap på nivå Network ger dig

  • 3 möten per år med expertföreläsning följt av faciliterade peer-to-peer-diskussioner.
  • 1-2 roundtables per år där medlemmar presenterar egna utmaningar eller best practice case. Du kan välja att presentera själv eller bidra med stöd och input.
  • Rätt till ett obegränsat antal telefonsessioner på 30 minuter med Mercuri-experter, där du snabbt kan få svar på dina frågor.
  • Tillgång till vår verktygslåda online med allt vårt material: föreläsningar, forskningsrapporter, presentationer och mallar/checklistor
  • 1 F2F biljett till The Sales Conference, Nordens största event inom försäljning och marknadsföring
  • Alla aktiviteter finns tillgängliga både F2F och online för att möjliggöra deltagande oavsett lokalisering.

Upptäck Advise och Leader

En egen rådgivare och en personlig tillväxtplan för ditt företag? Våra medlemskap Advise och Leader ger dig ännu mer förmåner som medlem.


Våra nätverksaktiviteter

Våra nätverksaktiviteter är utformade för chefer och beslutsfattare som vill anpassa och utveckla sina organisationer för att kunna hantera förändring, osäkerhet och risker och kunna göra prioriteringar tillsammans med andra i samma situation.


Kommande aktiviteter

Registrera dig för nätverksträffen genom att acceptera kalenderinbjudan som har skickats till dig. Har du inte fått den? Kontakta simon.stromblad@mercuri.net

Februari: Upskilling och reskilling er säljstyrka

Pär Lager, författaren till boken ”Upskill och reskill”, talar om smart kompetensutveckling för dig, ditt team och din organisation.

Mars: Diskutera dina utmaningar med andra beslutsfattare

Missade du någon av de senaste nätverksträffarna? Eller vill du fördjupa dina kunskaper om en specifik utmaning?

April: Så bygger ni en modern innesäljfunktion

Vi sammanfattar forskningsläget om innesälj i det nya normala och ger er konkreta tips på hur ni bygger en modern innesäljfunktion.


Mercuri Research

Tidigare aktiviteter

Några av våra tidigare möten och föreläsningar i nätverket


Välj mellan online och F2F

Vi leverar alla aktiviteter såväl online som F2F för att göra det möjligt för alla preferenser att utvecklas som chefer i vårt community.

Vår förmåga är hög att, oavsett kanal, leverera relevanta insikter, inspiration och nätverksmöjligheter som våra medlemmar förlitar sig på för att få sina organisationer att lyckas och bli framgångsrika.

Anslut till ett community av framåtlutade och utvecklingsorienterade ledare för att utforska framväxande trender, öka ditt lärande och stötta viktiga beslut. Oavsett var du befinner dig.

VILL DU VETA MER OM MEDLEMSKAP NETWORK?

Fyll i formuläret så hör av av oss så snart vi kan!