Network

Våra nätverksaktiviteter

Våra nätverksaktiviteter är utformade för chefer och beslutsfattare som vill anpassa och utveckla sina organisationer till förändring och osäkerhet, hantera risker och göra prioriteringar tillsammans med andra i samma situation.


Kommande aktiviteter

Registrera dig för nätverksträffen genom att acceptera kalenderinbjudan som har skickats till dig. Har du inte fått den? Kontakta simon.stromblad@mercuri.net

AUGUSTI Nätverkslunch

Missade du någon av de senaste nätverksträffarna? Eller vill du fördjupa din kunskap inom några av dina utmaningar?

SEPTEMBER VR inom B2B

Fredrik Löfgren, en av Sveriges främsta experter inom robotik talar om varför VR har betydelse, vad VR är, och hur sälj och marknad inom B2B kan dra nytta av VR.

NOVEMBER The Sales Conference

The Sales Conference fokuserar på de senaste trenderna kring framtidens försäljning och marknadsföring, och erbjuder en unik möjlighet att komma i kontakt med branschens viktigaste beslutsfattare. 


Tidigare aktiviteter

Några av våra tidigare möten och föreläsningar i nätverket

Nudging i praktiken

Ida Lemoine, författare till boken ”Nudging i praktiken” pratade om hur vi kan förändra kunders beteende i små steg.

Beslutsfattande i osäkra tider

Dr Ari Riabacke, doktor i risk- och beslutsanalys, grundare av the Decision Podcast och författare av boken ”The Decision Pyramid” pratade om hur vi tar beslut i osäkra tider.

Robotik

Den här gången hade vi äran att presentera Danica Kragic, en av Sveriges främsta experter när det kommer till automation, robotik, AI och machine learning.


2021 – Online och F2F

Vi leverar alla aktiviteter virtuellt fram till och med sommaren 2021 och hoppas återuppta F2F aktiviteter i augusti 2021. Det beslutet har fattats för att säkerställa våra medlemmars och anställdas säkerhet, och som svar på den fortgående osäkerheten när det gäller resmöjligheter och fortsatta restriktioner när det gäller att samla större grupper.

Vi är fortsatt bestämda i år ambition att leverera relevanta insikter, inspiration och nätverksmöjligheter som våra medlemmar förlitar sig på för att få sina organisationer att lyckas och bli framgånsrika.

Anslut till ett community av framåtlutade och utvecklingsorienterade ledare för att utforska framväxande trender, öka ditt lärande och stötta viktiga beslut.

Intresserad av att bli medlem?

Är du en utvecklingsorienterad försäljnings- eller marknadschef som är intresserad av Mercuri International Research? Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi dig!    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.