Retorikexperten Per Furumo om hur du hanterar webbmöten

TIDIGARE NÄTVERKSTRÄFF


Per Furumo är ursprungligen utbildad sångpedagog på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har utifrån sina erfarenheter från samarbeten med flera av världens främsta dirigenter, sångsolister och orkestrar förpackat och omsatt sina kunskaper för näringslivet. Bland hans kunder finns en mängd av våra stora företag och organisationer, Regeringskansliet, offentliga personer och många andra.


En föreläsning med fokus på hur du hanterar webbmöten

Som försäljnings- och marknadschef inom B2B måste du ständigt presentera saker – för kunder, leverantörer och medarbetare. Det är även värdefullt att kunna coacha dina säljare och din säljorganisation och ge dem konkreta tips hur de kan förbättra sin presentationsteknik. Kraven på säljande personal att kunna presentera engagerande, kunnigt och pedagogiskt ökar hela tiden. Idag måste det dessutom kunna göras på distans, vilket många tycker är ytterligare en utmaning. Men hur gör man då?

Med anledning av detta talade retorikexperten Per Furumo om hur du hanterar webbmöten. Det våra medlemmar fick med sig var bland annat:

  • hur du leder effektivt i ett webbmöte
  • hur du deltar effektivt i ett webbmöte
  • hur du presenterar effektivt i ett webbmöte

Per yttrade också det oförglömliga citatet ”att inte ha på kameran i ett webbmöte är lite som att gå in i konferensrummet och ställa sig bakom en gardin”.

INTRESSERAD AV ATT BLI MEDLEM?

Är du en utvecklingsorienterad försäljnings- eller marknadschef som är intresserad av att bli medlem i Mercuri International Research? Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi dig!    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.