Robotik med Danica Kragic

TIDIGARE NÄTVERKSTRÄFF


Den här gången hade vi äran att presentera Danica Kragic

Hon är en av Sveriges främsta experter när det kommer till just automatisering, robotik, artificiell intelligens och maskininlärning.


En föreläsning med fokus på Automatisering

Automatisering är en supertrend. Att flertalet säljare kommer att ersättas av maskiner är något som redan pågår för fullt. Idag har många telefonsäljare ersatts med marketing automation, butikssäljare med e-handel och annonssäljare med programmatisk annonsering.

Danica Kragic är professor vid Kungliga Tekniska Högskolan är ledamot av Kungliga Vetenskapsakademien, har medverkat som sommarvärd i Sommar i P1 och hart utsetts till näringslivets mäktigaste techkvinna av Veckans Affärer. Hon sitter dessutom i FAM:s, H&M:s och SAAB:s styrelser. Danica talade om nuvarande trender och framtida utmaningar när det kommer till automatisering, och svarar på vad som är möjligt och omöjligt att automatisera.

.

INTRESSERAD AV ATT BLI MEDLEM?

Är du en utvecklingsorienterad försäljnings- eller marknadschef som är intresserad av att bli medlem i Mercuri International Research? Fyll i och skicka in formuläret så kontaktar vi dig!    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.