The Sales Conference 2020


Guidar ledare till framtidens försäljning och marknadsföring för 12: e året i rad

The Sales Conference guidar ledare in i framtiden med inspiration och insikter. The Sales Conference är det årliga evenemanget för B2B-chefer som vill förstå och bygga framtidens försäljningsorganisation. I år ser Mercuri International och Prosales till att du kan ta del av The Sales Conference, var du än befinner dig – via direktsändning. Den bästa delen? Det är gratis!

Du kommer att kunna lyssna på den världsberömda fotbollsdomaren Pierluigi Collina och tillväxt- och innovationsevangelisten Tiffani Bova bland andra inspirerande talare – helt enkelt en hel dag med inspiration, fakta och insikter för att bygga framtiden för försäljning.

ANMÄL DIG NU

NÄR?

19 november – helt digitalt och gratis i direktsändning. Bli inspirerad och gör det bekvämt för dig, oavsett om du följer eventet från ditt kontor, kök eller soffa! Kolla in agendan för mer information.

TALARNA

VEM TALAR?

Vi är glada att kunna presentera en stark uppställning. Vår ambition är att ha alla våra talare på plats på annexet Ericsson Globe Arena för en fantastisk upplevelse.

Vi bjuder på en förhandstitt… Vi ses!