Våra experter

Möt våra experter

Mercuri International Research guidar ledare och företag inom B2B mot framtiden inom marknadsföring och försäljning. Baserat på vår forskning hjälper vi chefer och företag att skapa hållbar organisk tillväxt. Möt några av våra experter!


Henrik Larsson-Broman
Analytiker

Henrik Larsson-Broman är grundare av forsknings- och analysföretaget ProSales Institute och författare till hundratalet forskningsrapporter och artiklar inom trender, försäljning och marknadsföring. Han är författare till boken Supertrenderna och utsågs 2018 till en av Sveriges mest populära föreläsare av Eventeffect.

Ph.D. Peter Vaigur
Scientific R&D Manager

Peter är doktor i ekonomi och har forskat om försäljningsledning sedan 2013. Han är forskningsledare och ansvarar för föreläsningar och nätverksträffar inom Mercuri Research Network. Peter är också ansvarig för processen där vi delar ut priser till årets bästa prestationer inom försäljning, Sales Awards som delas ut i samband med The Sales Conference.

Anders Karlström
Consultant

Anders har sedan 2002 hjälpt sina kunder att undersöka och förstå vilka utvecklingsbehov de har inom försäljning och ledarskap. ”Det roligaste jag vet är när kunden och jag tillsammans kommer fram till att det som vid första anblicken såg ut att vara behovet och lösningen varken är det egentliga behovet eller den rätta lösningen. När vi jobbar fram en ny behovsbild och lösning som verkligen kommer att skapa värde.”


Johan Lundh
Senior Consultant & Partner

Johan projektleder, designar och genomför lokala och globala utvecklingsprojekt inom bl a Försäljning, Strategiskt Nyckelkundsarbete och Säljledning. I en konsulterande och utbildande roll arbetar Johan även med presentationsteknik, virtuell kommunikation, förhandling, säljprocessutveckling, affärsplanering, ledarskap och förändringsledning. Johan är civilekonom med inriktning på internationell ekonomi.

Tomas Edlund
Senior Consultant

Tomas har en bakgrund som Management Consultant på Deloitte Consulting med internationellt fokus och har mångårig erfarenhet som säljare, säljchef och företagsledare. Tomas är konceptansvarig för Säljchefsprogrammet som är Mercuri Internationals utbildningsprogram för säljchefer och arbetar med förändringsprocesser på individ-, grupp- och teamnivå.

Petter Ljungholm
Senior Consultant

Petter har en bakgrund som försäljnings- och marknadschef och är förutom att vara en populär säljtränare som designar och genomför utbildningar inom försäljning, säljledning, kundservice, förhandling, presentationsteknik och ledarskap, även en van konferencier och uppskattad föreläsare inom sälj och motivation.

Företagsanpassade utbildningar inom sälj & ledarskap

OM OSS

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Med oss får du tillgång till den senaste forskningen, smarta verktyg och personlig rådgivning av våra experter. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar.

Läs mer om våra utbildningar, till exempel vår Chefsutbildning eller vår utbildning i Strategiskt ledarskap.