Våra kompetensområden

Här kan du läsa mer om några av de områden där vi kan hjälpa er organisation att utvecklas. Oavsett om du är intresserad av ett område eller en kombination av flera, ser vi till att det passar just dig och din organisations behov. Hittar du inte vad du letar efter? Kontakta oss så hjälper vi dig!


Att sälja på distans

Att sälja på distans

Ny teknik har avsevärt breddat alternativen för hur vi kan hålla kontakten med våra kunder. Upptäck fördelarna med distansförsäljning och gör varje möte till en framgång!

Förhandlingsteknik

Förhandlingsteknik

Förbättra din förhandlingsteknik genom att lära dig de olika stegen i en förhandlingsprocess och hur du hanterar dem.

Grundläggande Försäljning

Grundläggande Försäljning

Dina grundläggande kunskaper inom försäljning kommer alltid vara det du lutar dig emot i dina försäljningssamtal. Upptäck alla steg i försäljningsprocessen och få användbara tips om hur du använder olika försäljningstekniker. 


Försäljning & Förhandling

Försäljning & Förhandling

Våra program fokuserar på de tre faktorer som har störst effekt på era resultat. Kvantiteten på säljteamets insatser, kvaliteten på interaktionen med kunden och inriktningen på säljinsatsen – sälj rätt produkter till de rätta kunderna – och till rätt beslutsfattare hos dessa kunder.

Impact Training

Impact Training

Ibland uppstår kortsiktiga behov i verksamheten som inte kan lösas genom en mer långsiktig utvecklingsplan. För att täcka detta behov finns Impact Training. Syftet med detta två-dagarsprogram är att åstadkomma snabba förbättringar i säljarbetet inom specifika områden som till exempel…

Key Account Management

Key Account Management

Key Account Management kräver stort engagemang, såväl organisatoriskt som operativt. Rätt relationer kan ge fantastiska resultat, men för att stänga affären krävs en stark och strukturerad process.


Värdebaserad Försäljning

Att sälja värde istället för produkter eller tjänster hjälper dina säljteam att hålla sig konkurrenskraftiga på en allt mer krävande marknad.

Utvecklande Ledarskap (UL)

Utvecklande Ledarskap (UL)

En utvecklande ledare utmärks av inspiration och motivation, samt av personlig omtanke som handlar om att ge stöd, men också att konfrontera andra.

Coachande Ledarskap

Coachande Ledarskap

Genom professionell coaching kan du skapa en mer öppen och aktiv inlärning, en ökad medvetenhet och större ansvarskänsla, vilket i sin tur leder till ökad framgång för ditt företag.


Framgångsrikt Ledarskap

Framgångsrikt Ledarskap

Lär dig mer om hur du kan du hålla dina medarbetare fokuserade, motiverade och glada på jobbet så att de bidrar till ökad produktivitet i företaget. När de dessutom jobbar på distans!

Indirekt Ledarskap (IL)

Indirekt Ledarskap (IL)

Att leda genom andra chefer handlar till stor del om att vara en god förebild, leva som man lär och att ställa tydliga och uttalade krav på sina underchefer.