Inspirera och Mobilisera

Behöver du inspiration och nya idéer? Är tiden begränsad, men du vill samla och mobilisera en större grupp? Då är våra inspirerande föreläsningar och workshops lösningen!

Här nedan kan du se ett urval av våra föreläsningar som kan genomföras såväl virtuellt som fysiskt och säkrar energi, engagemang och motivation i er organisation. Hittar du inte vad du söker? Kontakta oss! Vi företagsanpassar gärna föreläsningar efter dig och din organisations behov och önskemål.


ETT URVAL AV VÅRA FÖRELÄSNINGAR

Sälja på distans – Försäljning efter Covid

När affärerna sviktar är det viktigare än någonsin att inte tappa farten. Inspireras kring hur vi får en säljkår som framgångsrikt kan sälja virtuellt, och proaktivt initierar nya affärer med köpande kunder och prospect. Hur säkrar vi att vi proaktivt vårdar våra kunder även i oroliga tider och vad krävs av framtidens säljledare?

Värdebaserad Försäljning

Inspireras kring hur du med hjälp av en värdebaserad försäljningsmetod kan bevisa att ditt erbjudande har en större effekt på sista raden, trots att det kanske är mer kostsamt än konkurrentens erbjudande. Vi pratar om hur du kan utveckla och presentera värdebaserade budskap och vilka faktorer du behöver titta närmare på för att nå relevanta insikter och bli din kunds mest värdefulla rådgivare.

Leda på distans

I tider av kris och förändring krävs ett ännu starkare och tydligare ledarskap. Hur säkrar vi delaktighet och engagemang hos våra medarbetare och får dem att känna sig sedda och motiverade? Vi lyfter frågan hur vi kan leda och målstyra framgångsrikt på distans och delar med oss av värdefulla tips och verktyg.

7 faktorer för att gå vinnande ur krisen

Ingen har missat den globala krisen vi befinner oss i just nu. En kris som fick många länder att stänga sina gränser helt, orsakade den värsta börskraschen i modern historia och där stora delar av ekonomin är helt stängda. Detta händer på riktigt. Men det är ett faktum att det finns faktorer som skiljer vinnare från förlorare i en situation som denna.

Supertrenderna – så förbereder du din verksamhet för framtiden

Politik, socialisering, ekonomi och teknologi. Allting tycks gå fortare och bli allt rörigare och vi människor har svårt att hänga med. Men det finns sätt att skapa begriplighet och en känsla av trygghet i den förändring vi lever i. Receptet stavas trender. På den här föreläsningen, baserad på boken ”Supertrenderna”, ökar åhörarnas förståelse för trendanalys och hur man med hjälp av trender kan förbereda sin verksamhet inför framtiden.

Försäljningens grundläggande säljlogiker

Ta del av nycklar för att leda och organisera er försäljning mot ökad lönsamhet!
Lönsamma företag organiserar sin försäljning utifrån kundernas köplogiker. Genom att kartlägga och förstå kundernas köpbeteenden och anamma rätt säljlogik så kan du öka effektivisera din försäljning med över 40 procent.


SÅ HÄR JOBBAR VI

Varje år levererar vi hundratals föreläsningar

Det finns ingen motsättning mellan att vara faktabaserad och rolig. Vårt B2B-försäljnings- och marknadsföringsmaterial är både inspirerande, pedagogiskt och evidensbaserat. Innehållet består av fakta, forskning och de senaste trenderna levererade och förpackade på ett lättförståeligt och roligt sätt.

Vi jobbar med evenemang som, konferenser, företagskick-offer och ledningsmöten och kan leverera på både svenska och engelska. Vi erbjuder också våra föreläsningar som webinarier.


Lyssna till en av Sveriges mest populära föreläsare

Henrik Larsson-Broman är en av Sveriges mest engagerande utbildare och föreläsare inom management och strategier inom försäljning och marknadsföring. Med tusentals timmar av forskning i ryggen levererar han faktabaserad kunskap om hur man skapar framgångsrika försäljningsorganisationer. Hans senaste bok “Supertrenderna” är uppskattad läsning av både sälj- och marknadsföringsledare.

2021 blev Henrik Larsson-Broman utsedd till en av Sveriges populäraste föreläsare av Eventeffect 


NÖJDA KUNDER

Henrik har en mycket bra förmåga att få oss att se in i framtiden på ett tydligt, inspirerande och engagerat sätt så att vi kan förbereda oss inför nya utmaningar

Peter Sergel
Senior Director Business Development Edgeware


”Duktiga talare förmedlar känslor och fakta. Att lyssna på Henrik ger båda delarna. Han inspirerar och har en känsla för hur ett faktabaserat budskap ska förpackas och presenteras.”

Lukas Olofsson
Sales Director Saferoad


INTRESSERAD?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan!

.