Webinar ‘Försäljning Bortom 2021’ 21 april

Under 2000-talet har mängder med nya trender formats som fått oss att börja göra saker som vi aldrig tidigare gjort. Vissa har dött, andra har accelererat, och med pandemin har en del trender fullständigt skjutit i höjden.

Välkommen till webinar där vår analytiker Henrik Larsson Broman lyfter fem aktuella trender som formar framtidens försäljning bortom 2021 och som vi alla måste ta hänsyn till om vi vill rusta oss inför framtiden.

FULLBOKAT!

Det här webinaret blev snabbt fullbokat! För att säkerställa din plats på nästa webinar med Henrik, fyll i intresseanmälan så meddelar vi dig så fort vi släpper platserna!


Henrik Larsson-Broman är en av Sveriges mest engagerande utbildare och föreläsare inom management och strategier inom försäljning och marknadsföring. Med tusentals timmar av forskning i ryggen levererar han faktabaserad kunskap om hur man skapar framgångsrika försäljningsorganisationer. Hans senaste bok “Supertrenderna” är uppskattad läsning av både sälj- och marknadsföringsledare.

Inspireras av de viktigaste framtidstrenderna för att lyckas. Nu och i framtiden

.

INTRESSEANMÄLAN WEBINAR MED HENRIK

Det här webinaret blev snabbt fullbokat! För att säkra din plats till nästa webinar Henrik håller, fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig så fort vi släpper platserna.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.