Förhandlingsteknik

Om utbildningen

Vill du ha tydliga konkreta verktyg att använda i dina förhandlingar och bli en professionell förhandlare? I denna kurs i förhandlingsteknik går vi igenom alla steg i förhandlingsprocessen och du får alla bra verktyg du behöver för att vässa din förhandlingsteknik, bli en bättre förhandlare och nå ett framgångsrikt resultat i dina förhandlingar.

Få mer kunskap inom förhandlingsteknik

Efter kursen kommer du att kunna förbereda och planera din förhandling på ett bra sätt och anpassa den efter olika situationer och personlighetstyper som du ska förhandla med. I denna kurs får du fördjupade kunskaper om vilken strategi du ska välja i din förhandling och olika avslutningstekniker, allt för att dina förhandlingar inte ska hamna i en återvändsgränd. Vi tittar även närmare på hur du som förhandlare på ett bra sätt kan hantera olika typer av taktiska utspel från motparten som kan uppstå när du ska förhandla.

bra kurs i förhandlingsteknik 15900 kr exkl moms i stockholm. utveckla dina förhandlingar och bli vinnare i förhandlingen

En lyckad förhandling där båda parter känner sig nöjda med utfallet

I utbildningen tittar vi också närmare på hur du bygger trovärdighet i din förhandling i relationen med din kund och skapar en vinna-vinna-känska när du ska förhandla där både du och kunden känner er nöjda med resultatet. I en lyckad förhandling når du inte bara dina mål utan kan också skapa värde för kunden och får förståelse för hur du ska hantera en förhandlingssituation.

Förhandla på rätt sätt

Efter kursen kommer du känna dig mer självsäker i förhandlingen och även kunna styra riktningen i dina förhandlingar på ett nytt sätt. Vi kommer också titta närmare på hur du ska jobba med din kommunikation i förhandlingen. Efter att ha deltagit på denna utbildning så kommer du att tycka att det är roligare att förhandla och du kommer också att kunna påverka ditt företags lönsamhet i en positiv riktning!

VEM RIKTAR SIG DENNA UTBILDNING TILL?

Den här kursen i förhandlingsteknik passar bra för dig som vill bli en bättre förhandlare och letar efter en utbildning inom förhandling med mycket praktisk träning! Du arbetar inom försäljning och vill få ut mer av din förhandlingar men även utveckla dina kundrelationer genom förhandlingen.

UNDER DENNA KURS KOMMER DU ATT LÄRA DIG

 • Att utveckla din förhandlingsteknik
 • Att förbereda dig inför en förhandling
 • Att hitta din egen förhandlingsstil
 • Hur du skapar en vinna-vinna-känsla för båda parter i er förhandling
 • Invändningshantering i förhandlingar
 • Att förbereda dig inför en lyckad förhandling
 • Frågeteknik inom förhandling
 • Att hitta andra människors drivkrafter i dina förhandlingar
 • Avslutsteknik i förhandlingar

kurs där du lär dig anpassa förhandlingen efter olika situationer och andra människor med god förhandlingsteknik

UPPLÄGG FÖR UTBILDNINGEN

Förhandlingsteknik är en utbildning på 2 dagar och mycket tid läggs på praktisk träning i förhandlingar. I kursen får du utveckla din förmåga inom förhandling genom en blandning av korta föreläsningar, gruppdiskussioner, eget arbete, olika case men även tillämpning av olika verktyg som hjälper dig att utveckla din förhandlingsteknik.

Under denna utbildning i förhandlingsteknik får du jobba mycket tillsammans med andra deltagare och har möjlighet att ställa frågor och dela erfarenheter. Mellan utbildningstillfällena kommer du också att arbeta med några av de andra deltagarna i ett lärteam för grupparbeten och träna under gemensamma övningar.

Under kursen kommer du få uppgifter att utföra på plats på ditt jobb för att snabbt komma igång och implementera dina nya kunskaper inom förhandlingsteknik i vardagen. Din kursledare ger dig hela tiden praktiska tips och feedback.

TIDSÅTGÅNG FÖR KURSEN

Kick-start Webinar: 2 timmar
Digitala moduler: 10 timmar
Lärarledd undervisning: 2 dagar
Uppföljning och Diplomering: 3 timmar
Lärteamsträffar, Träning på jobbet, Uppgifter

upplägg för kursen på 2 dagar i stockholm - förhandla med andra i vår kurs förhandlingsteknik. dag 1 och dag 2

MAT & LOKAL

Kursen tar plats i ljusa, fräscha lokaler och mellan utbildningspassen och våra praktiska övningar får du ta del av en generös lunchbuffé och eftermiddagsfika i en skön och avslappnad atmosfär. Välkommen till våra utbildningar!

prata med andra genom kursen förhandlingsteknik i stockholm

DIPLOMERING

Efter utbildningens slut får du ett certifikat som kvitto på dina kunskaper som du fått under kursen. Du kan ladda ner certifikatet som pdf och när du vill länka det med en badge till ditt LinkedIn-konto för att visa att du gått denna utbildning i Förhandlingsteknik.

VAD SÄGER TIDIGARE DELTAGARE OM VÅRA UTBILDNINGAR I FÖRSÄLJNING?

Varför ska du välja oss? Här är några omdömen från tidigare deltagare som gått kurs med oss och som berättar om vad de fått lära sig:

”En omfattande utbildning som gett mig flera helt nya infallsvinklar! Utbildningen gav mig kunskap om hur jag skapar struktur i kundarbetet vilket gör att jag får en större förståelse för kundens situation, utmaningar och mål. Mycket värdefull information att ta del av”

Lotta Söderholm, Säljare &Frankly som gått utbildningen Key Account Management

”Bra att få nya tankar och modeller för att kunna arbeta på ett mer framåtlutat och strategiskt vis. Kombinationen med digitalt och fysiskt var också bra! Bra diskussioner på plats och mycket möjlighet till eftertanke vid det digitala.”
Susanne Holmgren, HR & Marketing Manager, KYOCERA Document Solutions Nordic AB  som gått utbildningen Commercial Director Master Class

OM KURSLEDAREN

kurs hur du kan förhandla med andra. Skicka e post till Anders, kursledare för kursen i stockholmAnders Karlström

Kursledare Anders har en gedigen erfarenhet inom förhandling och försäljning och delar gärna med sig av praktiska övningar, tips och verktyg under kursen. Anders besvarar alla dina frågor och funderingar.

OM OSS

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Med oss får du tillgång till den senaste forskningen, smarta verktyg och personlig rådgivning av våra experter. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar.

LÄS MER OM OSS OCH VÅRA UTBILDNINGAR

Läs mer om oss här och hör gärna av dig om du har några frågor om oss eller några frågor om denna utbildning och vad du kommer få lära dig. Vi finns i Stockholm men det går även att utföra ett företagsanpassat program på andra ställen. Hos oss finns många olika typer av utbildningar.

 

FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING?

Vill du ha fler datum att välja på för våra utbildningar? Är ni många på företaget som vill gå samma kurs? Låt oss företagsanpassa utbildningar för er! Hör av dig till oss via e post eller telefon!

KONTAKTA OSS

Få offert eller boka utbildning

Välj startdatum för utbildningen

När Var Konsult Pris Antal
När Från:
Till:
Var Konsult Pris kr (+ moms) Antal
FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING?

Vill du ha fler datum att välja på för våra utbildningar? Är ni många på företaget som vill gå samma kurs? Låt oss företagsanpassa utbildningar för er! Hör av dig till oss via e post eller telefon!

KONTAKTA OSS

Bokningsinformation

kr15,900.00

Efter genomförd bokning kommer vi att kontakta dig för komplett faktureringsinformation.


Boka

  Få mer information