Förhandlingsteknik

Om utbildningen

Utbildningen bedrivs med en blandning av förhandlingsspel, praktikfall, korta föreläsningar, gruppdiskussioner och erfarenhetsutbyten. Vi arbetar med grundläggande strategier, metoder och taktik som krävs för att uppnå resultat för ditt företag. Samtidigt har vi fokus på att behålla ”vinna-vinna”-känslan hos båda parter.

UTBILDNINGSMÅL

Du får en tydlig förståelse av förhandlingsprocessen och lär dig ta bättre beslut och skapa resultat i dina affärsprocesser. Du blir en bättre förhandlare med insikt i hur man förbereder, genomför och utvärderar förhandlingsprocessen och du får ett ökat självförtroende i olika förhandlingssituationer.

FÖR VEM

Utbildningen är avsedd för chefer, säljare och specialister som är involverade i förhandlingar som rör större belopp och/eller kvalitetsprodukter eller tjänster.

DET HÄR FÅR DU MED DIG FRÅN UTBILDNINGEN

  • Vem är du i en förhandling?
  • Hur kan du vara ditt bästa jag i en förhandling?
  • Förhandlingsprocessen – definition och identifiering av processens olika faser.
  • Förberedelsefasen – analys av ditt eget erbjudande och jämförelse med motpartens.
  • Sondering – utvärdering av nyckelkomponenterna och den andra partens behov och attityder.
  • Utspel – förståelse för förhandlingsutrymmet och potentiella lösningar.
  • Slutförhandling – att nå sina mål.
  • Samsyn på överenskommelsen – skapa förankring och engagemang i överenskommelsen.

 

Skräddarsydd lösning

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss skräddarsy en lösning för er!

Läs mer

CITAT FRÅN TIDIGARE DELTAGARE

Vi har blivit mycket mer framgångsrika i våra förhandlingar, men våra förhandlingar har också blivit bättre. Vi ser mycket tydligare vad vi ger och vad vi får och har blivit en mer professionell förhandlingspartner.

FORTSÄTTNING

För dig som vill fortsätta att utvecklas efter att du genomfört utbildningen i Förhandlingsteknik rekommenderar vi att gå vidare med bl.a. följande utbildning:

  • Key Account Management
  • Konsultativ försäljning

Boka din utbildning

Välj startdatum för utbildningen

När Var Konsult Pris Antal
När Från:
Till:
Var Konsult Pris kr (+ moms) Antal
Skräddarsydd lösning

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss skräddarsy en lösning för er!

Läs mer

Bokningsinformation

kr17,800.00

Du kan bara betala med faktura. Faktura och bokningsbekräftelse kommer skickas till dig med epost när bokningen blivit godkänd.

Få mer information