Ledarskap

Att vara chef är en sak.
Att vara ledare är en annan.

Har du haft en riktigt bra chef någon gång? En chef som såg dig, gav dig stöd när det behövdes, skapade motivation och ställde tydliga krav? Är du själv chef vill du säkert också bli ihågkommen som en sån där stjärna, men vet nog också att ledarskapet inbegriper en hel del utmaningar. Att vara chef är en sak, att vara ledare är en annan.

På Mercuri utvecklar vi ledare på alla nivåer. Vi tar avstamp i det Utvecklande Ledarskapet och vår starka övertygelse är att ett hållbart ledarskap på sikt även blir ett lönsamt ledarskap.


Vilken typ av utbildning passar dig bäst?

Hos oss väljer du om du vill lära på egen hand med våra digitala utbildningar eller följa någon av våra utbildningar på distans eller face to face.


Fördelar med våra utbildningar

Med oss utvecklas du och byter erfarenheter under ledning av konsulter som specialiserat sig på just ditt område. Du får tillgång till de senaste rönen och bygger ett nätverk med personer i liknande ställning i näringslivet. Vi blandar teori, praktiska övningar, gruppdiskussioner och träning med skådespelare. Internationella forskningsresultat ligger till grund för utvecklingen av samtliga koncept.

  • Konsulter med specialistkompetens
  • Blandning av teori/praktik och gruppdiskussioner
  • Träning i verkliga case med skådespelare
  • Utbildningar baserade på internationella forskningsresultat
  • Tillgång till de senaste rönen
  • Erfarenhetsutbyte och nätverkande

Så här säger våra deltagare

”Jag kommer att coacha på ett helt annat sätt tack vare verktygen jag har fått med mig. Jag har också fått med mig en hel del strategisk kompetens som jag vill dela med mig av till mina kollegor så att de lyckas i sina roller.”

Samer Samir, Head of Sales Nordax Bank Utbildningsdeltagare, Säljchefsutbildningen


Träna med Skådespelare

Utbildning som känns i magen

Ta chansen att agera mot en skådespelare som till exempel gestaltar medarbetaren med problem hemma och som ständigt kommer för sent, eller kunden som verkar omöjlig att sälja till och bara vill pruta.

Läs mer

Digitala utbildningar

Utbildning var du vill när det passar dig

Genom omväxlande träning och en blandad pedagogik inkluderar din utbildning allt från kortare filmer, interaktiva övningar och inspirerande läsning inom just det område där du vill utvecklas.

Läs mer