Coaching – Coachande ledarskap

Om utbildningen

När du coachar dina medarbetare ger du inga svar utan coachar dem att hitta sina egna lösningar och stärker därmed deras självförtroende. Med coachande ledarskap lär du känna dina medarbetare genom att ställa frågor och sätta dig in i dina medarbetares situation. Resultatet blir en ökad delaktighet, medvetenhet, motivation och ansvarskänsla som i sin tur leder till individuell utveckling och positiv påverkan på det organisatoriska resultatet. En värdefull utbildning som vänder sig till ledare, projektledare, konsulter, säljare – alla som vill stärka sitt ledarskap och lära sig att coacha på riktigt!

Under den här utbildningen får du praktiskt träna coaching, observera andra och ge coachande återkoppling. Du lär dig coacha andra i att nå ökad framgång och blir medveten om dina styrkor och dina utvecklingsområden som coach. Du får en ökad färdighet i att ge feedback och att använda GROW-modellen genom praktisk träning, en modell som tar dig och den du coachar från mål till handling.

Så här säger tidigare kursdeltagare

”Är precis den start och verktyg jag behöver för att kunna hjälpa mig själv till utveckling!”

”Praktiskt varvat med teori – att få träna själv är bästa sättet att lära sig”

”Värdefulla dagar. Keep up the good work!”

FÖR VEM

En utbildning för ledare och chefer på alla nivåer samt alla personer som har en roll där man leder och påverkar människor exempelvis projektledare, arbetsledare, teamledare, konsult, säljare som vill lära sig att coacha på riktigt.

DU KOMMER ATT LÄRA DIG

  • Att coacha professionellt
  • Att skapa insikt hos dig själv och hos andra – starten till beteendeförändring.
  • Aktiv kommunikation
  • Coachsamtalets olika byggstenar – GROW modellen
  • Att anpassa din kommunikation utifrån medvetenheten hos personen du coachar.
  • Att förstå signaler och budskap i samspelet med andra.
  • Att övervinna de vanligaste hindren i ett coachsamtal.

UPPLÄGG

2 dagar.

Fokus ligger på att praktiskt träna coaching, observera andra och ge coachande återkoppling. Mellan varje träningspass får du korta teorigenomgångar med praktiska tips för effektiv coaching.

Fysiskt eller Virtuellt?

Under hela våren 2021 är våra fysiska träffar virtuella med tanke på det rådande hälsoläget. Har du frågor kring upplägget, tveka inte att maila oss på info@mercuri.se

MAT & LOKAL

Vi håller till i ljusa, fräscha lokaler och mellan utbildningspassen bjuds du på generös lunchbuffé och eftermiddagsfika i en skön och avslappnad atmosfär.

DIPLOMERING

Efter utbildningens slut premieras du med ett diplom från Mercuri International Business School.

Skräddarsydd lösning

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss skräddarsy en lösning för er!

Läs mer

CITAT FRÅN TIDIGARE DELTAGARE

Utbildningen har gett mig många aha-insikter och jag har blivt bättre på att hjälpa mina medarbetare att se vad som måste göras, att ta eget ansvar och ta egna initiativ.

FORTSÄTTNING

För dig som vill fortsätta att utvecklas i ledarskap efter att du genomfört Coachande ledarskap rekommenderar vi att gå vidare med bl.a. följande utbildningar:

  • Utvecklande Ledarskap, UL
  • Att leda utan att vara chef
  • Ny som chef

Få offert eller boka utbildning

Välj startdatum för utbildningen

När Var Konsult Pris Antal
När Från:
Till:
Var Konsult Pris kr (+ moms) Antal
Skräddarsydd lösning

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss skräddarsy en lösning för er!

Läs mer

Bokningsinformation

kr15,900.00

Du kan bara betala med faktura. Faktura och bokningsbekräftelse kommer skickas till dig med epost när bokningen blivit godkänd.

Få mer information