Kostnadsfri workshop för er ledningsgrupp

Funderar du på hur du kan bygga en stark säljorganisation? Boka in en Mercuri Sales Excellence workshop tillsammans med din ledningsgrupp! I workshopen kartlägger vi er verksamhets utmaningar efter vårt ramverk Sales Excellence och tittar närmare på vilka områden ni behöver jobba vidare med för att bli framgångsrika inom försäljning!

 

Forskningsbaserat ramverk

I mer än 15 års tid, och baserat på över 40 000 timmar, har Mercuri International Research bedrivit omfattande forskning om vad som utmärker högpresterande säljorganisationer. Vi kallar det Sales Excellence.

Vi ser gång på gång i samarbete med våra kunder hur konceptet Sales Excellence hjälper ledningsgrupper att börja prata med varandra om strategiska säljfrågor, enas kring riktning och skapa förutsättningar för att lyckas i denna riktning.

Ledningsgruppens nyckelroll i försäljningen

Att ha en gemensam syn och ett gemensamt språk är ett viktigt första steg för att skapa en önskad förändring. Det är precis detta ramverket Sales Excellence ger förutsättningar för, så att ni som företag verkligen förstår och äger er säljprocess ur ett strategiskt och operativt perspektiv.

Boka workshop!

Hör av er idag så planerar vi in en 90 min workshop med er ledningsgrupp!

KONTAKTA OSS

Längd: Cirka 90 minuter

Anmäl dig
Map Unavailable