Försäljning

Det finns fler sätt att köpa på än någonsin förr

Köpresan och därmed även vår resa som säljare blir sig aldrig lik igen. Aldrig någonsin har köparna haft så mycket makt, varit så pålästa och suttit i en sådan fantastiskt fin förhandlingsposition som nu.

För att möta denna nya verklighet som säljare, key account manager, eller säljchef krävs en hel del nya verktyg. Du hittar allihop hos oss.


Vilken typ av utbildning passar dig bäst?

Hos oss väljer du om du vill lära på egen hand med våra digitala utbildningar eller följa någon av våra utbildningar på distans eller face to face.


Fördelar med våra utbildningar

Med oss utvecklas du och byter erfarenheter under ledning av konsulter som specialiserat sig på just ditt område. Du får tillgång till de senaste rönen och bygger ett nätverk med personer i liknande ställning i näringslivet. Vi blandar teori, praktiska övningar, gruppdiskussioner och träning med skådespelare. Internationella forskningsresultat ligger till grund för utvecklingen av samtliga koncept.

  • Konsulter med specialistkompetens
  • Blandning av teori/praktik och gruppdiskussioner
  • Träning i verkliga case med skådespelare
  • Utbildningar baserade på internationella forskningsresultat
  • Tillgång till de senaste rönen
  • Erfarenhetsutbyte och nätverkande

Så här säger våra deltagare

”En omfattande utbildning som gett mig flera helt nya infallsvinklar! Utbildningen gav mig kunskap om hur jag skapar struktur i kundarbetet vilket gör att jag får en större förståelse för kundens situation, utmaningar och mål. ”

Lotta Söderholm, Säljare &Frankly
Utbildningsdeltagare Key Account Management


Träna med Skådespelare

Utbildning som känns i magen

Ta chansen att agera mot en skådespelare som till exempel gestaltar medarbetaren med problem hemma och som ständigt kommer för sent, eller kunden som verkar omöjlig att sälja till och bara vill pruta.

Läs mer

Digitala utbildningar

Utbildning var du vill när det passar dig

Genom omväxlande träning och en blandad pedagogik inkluderar din utbildning allt från kortare filmer, interaktiva övningar och inspirerande läsning inom just det område där du vill utvecklas.

Läs mer