Vad är Mercuri Flex?

En smart paketerad utbildningslösning där utbildningsdagar fördelas fritt mellan medarbetare. Du håller enkelt koll på utbildningsbudgeten och kan erbjuda dina medarbetare omsorgsfullt framtagna utbildningar inom både försäljning och ledarskap.

Det här är lösningen för dig som ska utbilda din personal och har en färdig budget, men som ännu inte kartlagt vem som ska gå vilken utbildning och när.


Fördelarna med Mercuri Flex

  • Alla i företaget kan utnyttja Mercuri Flex
  • Du väljer utbildningstillfälle när behov dyker upp
  • Välj ur hela vårt öppna utbildningsprogram
  • Personlig hjälp att ta fram kompetensutvecklingsplan
  • Gäller 12 månader framåt för bokning
  • Bokade utbildningar kan genomföras senare än 12 månader

Hur fungerar det?

Med Mercuri Flex bokar du flera utbildningsdagar till ett fast pris, som du sedan kan använda hur du vill när det passar er.  Alla i företaget kan utnyttja Mercuri Flex och ni kan välja på utbildningar i allt från försäljning, till coachning, säljledning och utvecklande ledarskap.

Läs omdömen från våra nöjda kunder

”Henrik Larsson-Broman är den bästa utbildaren jag någonsin träffat. Upplägget som helhet, retorik och praktik/diskussioner varvas på ett perfekt balanserat sätt. Henrik är en enormt bra pedagog som håller precis rätt tempo i sitt samspel med deltagarna.”
Niklas Fehrm, Chief Revenue Officer, Scrive

från utbildningen Commercial Director Master Class

Upplägget passade mig perfekt och jag har vuxit enormt. Tomas är fantastisk och han har en röst och metodik som gör att man lyssnar. Fantastiskt att få ha honom som kursledare. Det fanns en röd tråd genom hela kursen och kursmaterialet kändes väldigt professionellt.
Carlos Duarte, Strukton
från utbildningen Ny som chef

VILL DU VETA MER OM MERCURI FLEX?

Har du en färdig budget, men har ännu inte kartlagt vem som ska gå vilken utbildning och när? Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur du kan dra nytta av Mercuri Flex