Från affärsmöjlighet till affär

Om utbildningen

En säljare kan ha flera affärsmöjligheter att hantera. Det är däremot inte alla som är värda att satsa på. Därför är det viktigt att i din roll som säljare lära sig vilka affärsmöjligheter du ska lägga tid på och där det är värt att säga ja till kunden och ta nästa steg i säljprocessen. I denna utbildning lär du dig hur du analyserar och hanterar affärsmöjligheter och blir framgångsrik i din försäljning.

utbildning för säljare mot företag i att arbeta med en säljprocess

VEM RIKTAR SIG DENNA SÄLJUTBILDNING TILL?

Alla säljare mot b2b som vill öka sina chanser att konvertera en möjlighet till en order och ta nästa steg i sin säljprocess.

DU KOMMER ATT LÄRA DIG ATT:

  • Bedöma vilka affärsmöjligheter som är värda att arbeta med för ditt företag
  • Analysera om det finns möjlighet att vinna affären och ta den vidare i säljprocessen
  • Utforma vinnande lösningar och utveckla din säljprocess
  • Identifiera olika säljsituationer och välja rätt taktik
  • Identifiera och hantera olika beslutsfattare
  • Utforma en effektiv presentation som skapar engagemang och uppmärksamhet

utbildning säljprocess i ditt företagUPPLÄGG

Vi varvar korta teoripass med gruppdiskussioner, erfarenhetsutbyte, egen reflektion kring din säljprocess och dina affärsmöjligheter och träning med praktikfall, grupparbeten och återkoppling. Under utbildningspassen kommer vi också att spela ett brädspel som tar dig genom 4 viktiga steg i säljprocessen.

MAT & LOKAL

Vi håller till i ljusa, fräscha lokaler och mellan utbildningspassen bjuds du på generös lunchbuffé och eftermiddagsfika i en skön och avslappnad atmosfär.

säljare går igenom säljprocessen

DIPLOMERING

Efter utbildningens slut får du ett certifikat som kvitto på dina kunskaper. Du kan ladda ner certifikatet som pdf och när du vill länka det med en badge till ditt LinkedIn-konto för att visa att du gått utbildningen från affärsmöjlighet till affär.

VAD SÄGER TIDIGARE DELTAGARE OM VÅRA FÖRSÄLJNINGSUTBILDNINGAR?

Här är några omdömen om utbildningen från tidigare deltagare som gått vår försäljningsutbildningar:

”En omfattande utbildning som gett mig flera helt nya infallsvinklar! Utbildningen gav mig kunskap om hur jag skapar struktur i kundarbetet och jag får en större förståelse för kundens situation, utmaningar och mål. Mycket värdefull information att ta del av”

Lotta Söderholm, Säljare &Frankly

”Utbildningen har gett mig en struktur som jag har saknat. Det finns flera delar som jag direkt kan använda.”

Erik Fröman, ILS Nordic AB

”Tydlig och bra kursledare. Bra innehåll och upplägg som ger en trygghet och energi.”

Joakim Bengtsson, Secor AB

OM KURSLEDAREN

 

Peter Stockhaus

Peter har en mångårig erfarenhet av att designa och leverera utbildningar, coacha och att utveckla lärande i organisationer. Peter brinner för att utbilda i de sälj- och ledarskapskompetenser som gör skillnad och som får organisationer att gå från strategi till resultat.

OM OSS

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Med oss får du tillgång till den senaste forskningen, smarta verktyg och personlig rådgivning av våra experter. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar. Läs mer om oss här och hör gärna av dig om du har några frågor om oss eller denna utbildning.

FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING?

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Behöver ni hjälp att se över er säljprocess? Låt oss företagsanpassa en lösning för er!

KONTAKTA OSS

Få offert eller boka utbildning

Välj startdatum för utbildningen

När Var Konsult Pris Antal
När Från:
Till:
Var Konsult Pris kr (+ moms) Antal
FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING?

Vill du ha fler datum att välja på? Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Behöver ni hjälp att se över er säljprocess? Låt oss företagsanpassa en lösning för er!

KONTAKTA OSS

Bokningsinformation

kr15,900.00

Du kan bara betala med faktura. Faktura och bokningsbekräftelse kommer skickas till dig med epost när bokningen blivit godkänd.

Få mer information