Mercuri – en historia om framåtanda

Mercuri International har över 50 års erfarenhet av att stödja företag och individer i förbättring av försäljningsresultat.

Genom att använda vår unika kombination av konsulttjänster och expertis inom utbildning, hjälper vi ca 15 000 företag per år i mer än 50 länder och på mer än 30 språk, att bli mer effektiva i sin försäljning och med att uppnå nödvändiga resultatförbättringar.

Mission

Vi levererar kraftfulla försäljningsprestationer till dig. Detta görs globalt eller lokalt genom skapandet av mätbara lösningar, verktyg och banbrytande teknik. Vi arbetar med dina anställda för att motivera spetskompetens inom alla kundfokuserade aktiviteter.

Vision

Vi är kända som det ledande konsultföretaget inom effektivisering av försäljning och försäljningsresultat. Våra lösningar bygger på en djup kompetens inom försäljning och våra strategiska allianser. Vi använder de mest effektiva medierna för att leverera en mätbart hög avkastning till våra kunder. Våra säljkonsulter arbetar med kunder i alla delar av världen, inom alla branscher och vi gör dem till vinnare inom sina områden. Vår kultur attraherar högpresterande. Vi samarbetar, delar med oss av kunskap och levererar för att våra kunder ska nå sina mål.

Mer om oss och vår internationella organisation hittar du här.