The Sales Conference 2022

Möt ledare från hela världen!

Välkommen till The Sales Conference 2022! För du har väl inte missat att registrera dig till den 24:e november? Delta virtuellt eller f2f – det är helt upp till dig, men vi rekommenderar starkt att besöka eventet på plats.

Konferensdagen, som broadcastas live, är fylld med innovativa keynotes och breakout sessions som bjuder på de senaste insikterna inom försäljning och marknadsföring!

Under dagen kommer vi också att lansera den senaste forskningsrapporten ”Future State of Trust” från Mercuri Research där vi berättar mer om temat tillit och hur det som formar framtidens försäljning.

Årets keynotes!

BRUCE DICKINSON

Businessman, Pilot and Lead Singer of Iron Maiden

ELIN HAUGE

AI & Business Strategist, Keynote speaker

ANSSI RANTANEN

CEO of MySpeaker Growth

THIMON DE JONG

Founder of Whetston and Strategic Foresight

HENRIK LARSSON-BROMAN

Speaker, Researcher, Author and Trendspotter

SABINIJE VON GAFFKE

Host and Moderator


The Sales Conference arrangeras tillsammans med Microsoft, Scrive, Salesonly, Salesforce, UC, Unique, Framery, Indoor Golf Group, GC, Outreach och Pitchflow. Konferensen fokuserar på de senaste trenderna och insikterna inom framtidens försäljning och marknadsföring, och erbjuder en unik möjlighet att lära känna branschens viktigaste beslutsfattare. Mercuri Internationals globala fotavtryck och kunskap kring Sales Excellence erbjuder en utmärkt plattform för The Sales Conference att expandera till nästa nivå som en global konferens, vilket gör det till ett ”måste delta” -event för B2B-chefer inom försäljning och marknadsföring.

Läs mer och köp din biljett!