2021 års vinnare av Sales Awards

The Sales Conference 2021, som den 18:e november hölls i Annexet, Avicii Arena, avslutades på sedvanligt vis med galan Sales Awards för 5:e året i rad. Under galakvällen utsågs och firades pristagare i fyra olika kategorier, för att lyfta fram och belöna organisationer och individer som är goda förebilder och ambassadörer för hur man bedriver ett modernt sälj- och marknadsarbete.


Peter Vaigur, forskningsledare på Mercuri International Research och ansvarig för Sales Awards säger: ”Varje dag görs exemplariska insatser i svenskt näringsliv, där chefer och säljare bidrar till tillväxt och framgång. På Sales Awards hyllar vi dessa hjältar.”

Richard Lium från Dagens Industri tog emot kvällens första pris B2B Salesperson. Syftet med priset är att belöna B2B-säljare som representerar ett modernt sätt att arbeta inom ett föränderligt yrke.

Pris för B2B Commercial Excellence Director gick till Alexandra Blomberg från ILT Education som nu sällar sig till skaran av de B2B-chefer som representerar modernt ledarskap i en föränderlig värld och som genom åren belönats med priset.

Av de två organisationer som fick ta emot priset var Hultafors Group först ut som pristagare i kategorin B2B Commercial Excellence Company, ett pris vars syfte är att lyfta fram B2B-företag som skapat hållbar organisk tillväxt och bedriver sälj- och marknadsarbete på ett kund- och säljorienterat sätt.

Kvällen sista pris gick till företaget Membrain, som tillhandahåller innovativa och effektiva verktyg för att stödja försäljning och marknadsföring och därmed gjorde sig välförtjänta av priset B2B Sales Tool Supplier.

Juryn som utsett vinnarna verkar alla på olika sätt inom försäljning och marknadsföring och är Andreas Ekström, keynote speaker på The Sales Conference 2021, Emma Storbacka, Avaus, Henrik Blomquist, Bure Equity, Jenny Berge, SalesOnly, Ken Skoog, Säljpodden, Lisa Ekström, Kamoja, Micael Dahlen, Handelshögskolan i Stockholm och Victoria Preger, UC/Enento Group.


Kontakt

Maria Kruusmägi, Marknadskoordinator, Mercuri International Sverige
Email: maria.kruusmagi@mercuri.net

Peter Vaigur, Scientific R&D Manager, Mercuri International Sverige
Email: peter.vaigur@mercuri.net
Telefon: +46 70 836 92 61

utvecklas inom försäljning och marknadsföring

Läs mer om våra säljutbildningar

Försäljning och marknadsföring