AI – ALLT DU BEHÖVER VETA

AI har funnits ett tag, men sedan ChatGPT lanserades i november -22 har AI exploderat i varje hörn av affärsvärlden.

VAD HÄNDER NU?

Ta del av våra rapporter där vi utforskar den enorma potentialen med AI och hur du gör för att undvika några av de etiska och praktiska problem som AI kan orsaka.

AI FÖR SÄLJ

Vår tredje och sista rapport ger en översikt över olika AI-baserade verktyg och lösningar som finns tillgängliga på marknaden för B2B-försäljning. Från prospektering och målgruppsanalys till mätning av kundnöjdhet. Låt oss ge oss ut på resan.

Ladda ner rapporten

AI inom försäljning

Ta del några av de ämnen som behandlas i vår senaste omfattande rapport om tillämpningen av AI inom försäljning.

Läs bloggen

AI FÖR HR

Fördjupa dig i AI's potential och möjligheter men också risker när det kommer till HR-området. Hur kan vi utnyttja AI när det kommer till rekrytering och säljcoachning? Change is here to stay.

Ladda ner rapporten

FÅ UT DET MESTA AV AI

Få en bredare syn på möjligheterna med AI för HR, säljare och marknadsförare.

Ladda ner våra bästa tips!

AI-DRIVEN PEOPLE MANAGEMENT

Utnyttja AI för rekrytering, kompetensutveckling och säljcoachning.

HR-landskapet har genomgått en anmärkningsvärd omvandling, från administrativa uppgifter till strategiska roller. Upptäck och utnyttja AI-potentialen för HR. Från rekrytering till säljcoachning och mer därtill.

Läs bloggen

AI FÖR MARKNADSFÖRARE

I den första delen av vår AI-rapport tittar vi närmare på den potential som AI-verktyg har för marknadsförare. Från innehållsskapande till automatisering och analys - allt finns här.

Ladda ner rapporten

KOM IGÅNG MED AI

Är du osäker på hur du ska komma igång med AI i din marknadsföring? Ta del av våra bästa 10 tips!

VÅRA BÄSTA TIPS!

Är det här med AI verkligen så speciellt?

Den artificiella intelligensens inverkan på B2B-marknadsföring är obestridlig och innebär en mängd möjligheter för tillväxt och innovation. Men för att verkligen dra nytta av AI:s enorma potential är det viktigt att företag definierar en tydlig strategi för hur den ska användas.

Läs bloggen

Mercuri International Research

Mercuri International Research hjälper ledare och företag att uppnå hållbar organisk tillväxt genom omfattande forskningsinsatser. Med en djup förståelse för det ständigt föränderliga affärslandskapet tillhandahåller Mercuri International Research ovärderliga insikter och strategisk vägledning för att ge organisationer möjlighet att sträva efter långsiktig framgång.

KONTAKTA OSS

AI-DRIVEN MARKNADSFÖRING

Vi fördjupar oss i de möjligheter som AI-verktyg erbjuder marknadsförare. Vår rapport täcker ett brett spektrum av områden, till exempel innehållsgenerering, automatisering och dataanalys, och den ger en omfattande översikt över tillgängliga verktyg och de potentiella fördelarna.