Framgångsrikt Ledarskap

Hur blir du en framgångsrik ledare?

En bra ledare säkerställer ett teams framgång, men att hantera en grupp med olika individer som dessutom har olika förväntningar kan vara utmanande. Att leda ditt team på ett effektivt sätt innebär att du håller dina medarbetare fokuserade, motiverade och glada på jobbet, allt för att matcha deras produktivitet med företagets behov. Detta är definitivt lättare sagt än gjort, med många faktorer som påverkar ledarskapet.

På en modern arbetsplats med ökande flexibilitet krävs en ledare som håller sig uppdaterad och som ibland även behöver kunna leda på distans. Så vad betyder det för dig som ledare? Hur kan du utveckla dina ledaregenskaper? Med vår utbildning Framgångsrikt ledarskap upptäcker du hur du framgångsrikt kan leda ditt team i dagens föränderliga affärsmiljö.

Upskilling kan inte bli enklare…

… med licenser för var och en av våra utbildningar. Du köper dem var och en för sig eller gör ett urval som passar dig. Så här fungerar det:

1. UPPTÄCK VÅRA UTBILDNINGAR
Upptäck våra utbildningar, vad passar dig eller ditt team?

2. VÄLJ EN ELLER FLERA
Hittar du en eller flera som låter intressanta? Bra!

3. KOM IGÅNG!
Kontakta oss för att få dina inloggningsuppgifter! Vi rekommenderar gärna ett utbildningspaket – anpassat för just dig.


Utbildningsöversikt

ATT LEDA PÅ DISTANS – Vilka är utmaningarna med att leda ett team på distans? Upptäck riskerna och möjligheterna med distansarbete.

FÖRSTÅ KOMMUNIKATION – Lär dig att förstå och använda olika typer av kommunikation. Många faktorer påverkar kommunikationen mellan två parter – vi undersöker bland annat olika typer av budskap och personlighetstyper.

KOMMUNICERA AKTIVT – Hur hanterar du utmanande kommunikation? Aktiv kommunikation gör att du kan kommunicera på ett sätt som låter trevligt och är lätt att förstå, även när du inte talar.

LEDA VIRTUELLA MÖTEN – I en tid av distansering spelar virtuella möten en betydelsefull roll – de är den viktigaste tillgången du har för att coacha och motivera. Hur optimerar du dina virtuella möten?

LEDA FLEXIBELT – Lär dig hur du anpassar din ledarstil efter olika typer av människor och kompetensnivåer.

COACHA DITT TEAM – En bra ledare coachar teamet, sätter tydliga mål, engagerar och motiverar.

LEDA PÅ DISTANS – Från att leda ett team på distans, till att se till att dina teammedlemmar är motiverade, mår bra och jobbar mot samma mål.

LEDA MÅNGFALD – Att vara medveten om kulturella skillnader och hur du hanterar dem är nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap.

ANVÄNDBARA LÄNKAR

Värdebaserad Försäljning

Läs mer

Att sälja på distans

Läs mer

Key Account Management

Läs mer