”Price is what you pay.
Value is what you get”

WARREN BUFFET


Vårt sätt att sälja har förändrats. För att vara konkurrenskraftiga behöver våra säljteam utbildning som inriktar sig på dagens utmaningar. Och morgondagens.

Värdebaserad Försäljning

FÖRÄNDRA DITT SÄTT ATT SÄLJA

Idag förväntar sig kunder mer än bara bra produkter. De förväntar sig att få lösningar på verksamhetens utmaningar. Mercuri Internationals Jenny Rahm förklarar hur värdebaserad försäljning kan hjälpa dina säljteam att hålla sig konkurrenskraftiga och aktuella på en allt mer krävande marknad. Och varför du behöver värdebaserad försäljning – nu.

vad säljer du?

Värdebaserad försäljning innebär att du kan visa att du har ingående förståelse för kundens unika verksamhet – och den effekt som din produkt eller tjänst kan ha på kundens resultat.


VÄRDE = KUNDNYTTA minus PRODUKTENS/TJÄNSTENS PRIS

Värde definieras som skillnaden mellan fördelen med vår lösning för en viss kund och priset för lösningen. Om du kan kvantifiera nyttan i termer av högre intäkter eller minskade kostnader kommer det bli mycket lättare att avsluta affären.

Gör vårt quiz
5-MINUTERS QUIZ

VAD KAN DU OM VÄRDEBASERAD FÖRSÄLJNING?

Vad är värdebaserad försäljning? Värdebaserad försäljning hjälper säljaren att gå från att vara produktexpert till att bli expert på kundens behov, men det är mer än så. Ta reda på vad du faktiskt vet om värdebaserad försäljning med vårt 5-minuters quiz.

VAD ÄR UNIKT MED MERCURIS UTBILDNING i VÄRDEBASERAD FÖRSÄLJNING?

Global räckvidd

Mercuri Internationals utbildning i värdebaserad försäljning är unik – för Mercuri International är unikt. Genom att samarbeta med kunder i mer än 50 länder har Mercuri både ett globalt perspektiv och lokal expertis – vår förståelse för globala affärer stärks av insikten om det regionala och specifika.

Utbildningslösningar

Våra utbildningslösningar designas med dig i fokus. Vi kombinerar det bästa av skräddarsydda och verklighetsbaserade case och övningar i flexibla och modulbaserade paket. Utbildningen kan därmed utformas för att vässa säljteamets kompetens samtidigt som den tar hänsyn till er arbetssituation.

Ta kontakt med oss!

Case study

Vill du veta vad en utbildning i värdebaserad försäljning kan göra för din verksamhet? Vi tittar på hur ABB har använt värdebaserad försäljning för att hantera utmaningarna som uppkommer när du är verksam i mer än 100 länder – och hur de därmed revolutionerat sin säljstrategi.

Ladda ner

E-bok

Tekniken har fundamentalt förändrat vårt köpbeteende och fortsätter att göra så - i en aldrig tidigare skådad takt. I vår e-bok tittar vi närmare på vad som kommer att krävas av försäljningsteam för att komma ikapp. Vi undersöker inte bara utmaningarna utan även möjligheterna som denna nya värld erbjuder.

Ladda ner E-bok

SKILLNADEN MED MERCURI

Vårt sätt att utbilda i värdebaserad försäljning är unik. Du får stöd genom hela processen med skräddarsydda resurser, relevanta och aktuella case samt löpande utvärdering och stöd.

Vi vet att varje kunds behov är unikt och har utvecklat flexibla och modulbaserade utbildningar som hjälper dina team att bli förstklassiga säljare.

”Mercuri always brings the guaranteed B2B sales credibility and challenge ABB requires to help raise our solution and Value Based Selling skills to world-class, be it in Bangalore or Beijing, Coventry or Cairo.”

Allan Mitchell
Kontakta oss

Vill du veta mer om Mercuri International och hur vi kan hjälpa er att utveckla er säljträning? Hör gärna av dig!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.