DJUPDYK I VÄRDEBASERAD FÖRSÄLJNING

Vill ni bli bättre som företag på att lyckas skapa värde för era kunder med antingen en produkt eller en tjänst? Har ni problem och svårt att skapa kundvärdesorientering i företaget? Vi hjälper företag inom B2B med behov att utveckla sin förmåga i värdebaserad försäljning genom utbildning som är anpassad till varje unik affär, över organisatoriska och geografiska gränser.

vill du som säljare gå en utbildning värdebaserad försäljning genom Mercuri för att förstå försäljning djupare?

Vad är värdebaserad försäljning?

Kundvärde kan sägas utgöras av skillnaden mellan alla de fördelar ett erbjudande innebär för kunden och de kostnader och risker som företaget får bära. Värdebaserad försäljning är en ansats där säljaren identifierar, skapar och förmedlar olika typer av effekter som de kan ha på kundens resultat. Ett positivt kundvärde kan uppstå på många olika sätt, tex: höja intäkter, sänka kostnader, minska risk och bygga strategiska fördelar.

Hör av dig så berättar vi mer!
VÄRDEBASERAD FÖRSÄLJNING

Varför behöver ni sälja värdebaserat?

Kunder förväntar sig mer än bara en bra produkt - de förväntar sig lösningar på sina affärsutmaningar. Mercuri Internationals Jenny Rahm förklarar hur värdebaserad försäljning kan hjälpa dina säljteam att förbli konkurrenskraftiga och relevanta på en krävande marknad när det kommer till försäljning.

Få en kostnadsfri konsultation

FÖRDELARNA MED VÄRDEBASERAD FÖRSÄLJNING

Att gå från en produktcentrerad till kundcentrerad modell för försäljning har ett antal fördelar, både när det gäller att generera kortsiktiga intäkter och långsiktig tillväxt.

hör av dig via e post när du vill så hjälper vi era säljare att bli bättre på att skapa värde över tid med kursen och utveckla sin försäljning

Öka konverteringen

När du förstår din kunds behov är det betydligt lättare att stänga affären.

Läs mer
skicka e post så berättar vi om vad utbildningar i value based selling och försäljning i stockholm för era säljare handlar om och vilken längd de har

Bygg långsiktiga relationer

Att känna din kund är nyckeln till att utveckla meningsfulla relationer - grunden för långsiktig framgång.

Läs mer
lär dig bygg och skapa värde för kunden och kundens företag med våra säljande utbildningar i stockholm. vi berättar via e post

Sälj till högre priser

Genom att visa det totala värdet av en produkt kan du sälja till ett högre pris istället för att lägga dig under konkurrenterna.

Läs mer
kursen får dig att förstå hur ditt värde ser ut för kunden och kundens köpsituation. gör skillnad med sales i tid!

E-BOK: VAD BETYDER ‘VÄRDE’ 2022?

Hur uppfattar en kund egentligen "värde" 2022? Det är dags att titta på hur vi säljer och vad det innebär.

Ladda ner E-bok
utbildningen i stockholm där du lär dig om vinsterna för kunden och kundens affär och gör skillnad!

ABB Case Study

Vill du få en bättre förståelse för vad en utbildning i värdebaserad försäljning kan göra för din verksamhet? Vad som är viktiga ställningstaganden? Det här caset handlar om hur ABB har använt värdebaserad försäljning för att hantera utmaningarna som uppkommer när du är verksam i fler än 100 länder – och hur de utifrån detta revolutionerat sin säljstrategi.

Läs case study
SUCCESS STORY

VÄRDEBASERAD FÖRSÄLJNING I DEN RIKTIGA VÄRLDEN

Lyssna på Craig Edlin, Global Sales Training Manager på ABB, som förklarar hur Mercuri International gjorde det möjligt för ABB att utbilda över 4000 säljare i värdebaserad försäljning och varför det är den viktigaste säljutbildningen de gör på ABB. Låter det intressant?

FORTSÄTT UPPTÄCKA VBS
KOM IGÅNG

Vi designar och genomför företagsanpassade utbildningsprogram

Ska ni använda säljutbildning för att komma framåt? Tänk då på att ni behöver utbildningsinnehåll som är relevant för er affär, lärformer som är anpassade för era medarbetares vardag och den tid de har tillgänglig, och tät feedback och återkoppling på prestationer. Det duger inte med att säljarna går en vanlig ”säljutbildning” och att ni väljer leverantör efter pris. Det handlar om att kunna använda verktyg som utbildningsmoduler, situationsanpassade case, coaching samt löpande utvärdering och återkoppling för att bygga anpassade utbildningsinsatser som ger faktiska resultat, fler affärer och ökad försäljning.

Ladda ner produktblad
hur tänker kunden? utbildningar i stockholm och hela landet med kunniga utbildare som gör er bättre och mer effektiv

CUSTOMER VALUE CHECKLIST

Ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja. Ladda ner vår checklista och låt oss dela med oss av våra bästa tips om hur du ger verkligt kundvärde!

Ladda ner checklista
lös problem för kunden och jobba med kundens affäresprocesser i vår utbildning

VÄRDEBASERAD FÖRSÄLJNING I SIFFROR

Varför är det så viktigt att jobba värdebaserat när det kommer till att bygga långsiktig affärstillväxt? Ladda ner vår infographic.

Ladda ner infographic
DET ÄR DAGS ATT BÖRJA SÄLJA VÄRDE

Varför ska du välja oss som partner?

Vi erbjuder våra kunder såväl kundanpassade lösningar som branschexpertis, låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar.

Mercuris utbildning i värdebaserad försäljning

VI HAR EN LÖSNING FÖR DIG

Oavsett storlek på verksamhet och var ni än befinner er på er resa, har Mercuri International en utbildning just för dig.

En säljutbildning hos Mercuri kommer att ge dig nya verktyg och metoder för att både strukturera ditt arbete och bli mer effektiv som säljare, eller försäljningschef. Du får ny kunskap och lär dig att sälja och göra avslut anpassat både till situationen och kunden – säljutbildning som ger resultat i form av fler avslut, samt en ökad trygghet för dig och kunderna.

Se våra öppna säljutbildningar
  • Enkelt att tillgå
  • Effektiv team upskilling
  • Noggrant framtaget innehåll

Behöver du ett utbildningsprogram anpassat efter dina specifika behov? Vi kan erbjuda företagsanpassade lösningar byggda för er organisation.

Läs mer
  • Baserat efter era behov
  • Flexibelt
  • Företagsanpassat innehåll

Är du osäker på vad du behöver? Våra konsulter har lång erfarenhet och expertis och hjälper dig gärna.

Läs mer
  • Sales & change management
  • Sales processes
  • Sales strategies

DEN ULTIMATA GUIDEN TILL VÄRDEBASERAD FÖRSÄLJNING

Ta del av ytterligare insikter!

hur kan du göra affärer och lyckas lösa kundens problem på ett bra sätt med vår utbildning

Varför är det viktigt att jobba med värdebaserad försäljning?

Varför är värdebaserad försäljning så avgörande för att utveckla försäljningen? Vi utforskar trenden mot en kundcentrerad affärsmodell.

Läs mer
utbildningen som ger den viktiga säljande lösningen där du kan dela insikter och värde utifrån kunskap

Vilken är de viktigaste trenderna inom försäljning? Vi utforskar värdebaserad försäljning

'Customer Value Orientation' är årets topptrend - vi utforskar värdets föränderliga karaktär och vad det betyder för försäljningsvärlden.

Läs mer
value based sales - close your deals with value

Vad är värdeskapande i försäljning?

Vad menar vi med "värdeskapande" i försäljning? Vi tar en titt på hur man går från att vara produktexpert till kundexpert.

Läs mer

VI BERÄTTAR GÄRNA MER

Vilken är din största utmaning när du vill förmedla det faktiska värdet av din produkt eller tjänst? Hör av dig så berättar vi om hur vi kan jobba tillsammans!