Företagsanpassade utbildningar inom sälj & ledarskap

Vi levererar innovativa lösningar för utbildning som är anpassade till just ert företag, er verksamhet och era specifika behov, samt hjälper er att bygga mer framgångsrika säljteam och växa mer som företag utifrån era förutsättningar med hjälp av utbildning och ny kompetens.

En anpassad företagsutbildning innebär bland annat att vi skapar utbildning som är anpassad till era behov: strategi, verksamhet och mål. Vi utgår ifrån era medarbetares förutsättningar i form av befintliga kunskaper, arbete, tid, språk och geografisk placering. Långt ifrån de öppna, standardiserade kurser för säljare och chefer som ni kanske stött på i andra sammanhang. Vi är experter på modern kompetensutveckling.

Försäljning & Förhandling
Företagsutbildning

Varför behöver ni företagsanpassad företagsutbildning?

Försäljning är en verksamhet som blir allt mer specifik och en säljare ska kunna väldigt olika saker beroende på vilken bransch, vilka produkter och tjänster samt vilket företag det gäller. Det gör bland annat att det blir svårt att hitta öppna, generiska kurser som passar ditt företag bland de öppna utbildningar som finns på marknaden.

Ni behöver kunna skapa en unik konkurrensfördel med era produkter och tjänster som står för något särskilt, och det behöver också förmedlas i de utbildningar er personal går igenom. Det är svårt att utveckla mer unik kompetens med standardkurser som alla kan få tillgång till. Ni upplever säkert också ett behov av särskilda kunskaper för att jobba med de kundsegment och branscher som ni riktar er till, vilket måste återspeglas när ni väljer företagsutbildning.

Troligen behöver en utbildning även kunna förmedla de värderingar och den företagskultur som ni försöker bygga. Öppna kurser kommer aldrig att kunna ta hänsyn till ert behov att spegla er företagskultur. Slutligen behöver ni låta era medarbetare utvecklas utifrån sina förutsättningar, tillgänglig tid samt vilka förkunskaper de har innan utbildningen. Allt det här gör att det blir svårt att få full utväxling på öppna utbildningar eller en ”kurs på stan”. Ni behöver en företagsutbildning som är anpassad efter era behov.

MERCURI FLEX – SMART KOMPETENSUTVECKLING

Det här är lösningen för dig som ska utbilda din personal och har en färdig budget, men som ännu inte kartlagt vem som ska gå vilken utbildning och när.

Boka flera utbildningsdagar till ett fast pris, som du sedan kan använda hur du vill när det passar er.  Alla i företaget kan utnyttja Mercuri Flex och ni kan välja på utbildningar i allt från försäljning, till coachning och säljledning.

Awards

Nedan kan ni läsa nyheter om en del av de utmärkelser och priser vi fått som leverantör av företagsutbildning.

Training Industry Award

Mercuri International och våra företagsutbildningar är med på Training Industry 2022 års lista över topp 20™ företag inom utbildning för försäljning.

Selling Power Award

Mercuri International finns med på Selling Power Magazines topp 20-lista för bästa företag inom digital utbildning

Brandon Hall - pris inom företagsutbildning

Brandon Hall Group Award

Mercuri International & Johnson Controls fick guldmedalj för sina företagsutbildningar på 2021 års Brandon Hall Group HCM Excellence Awards för företag inom utbildning.

Företagsutbildning

Företagsanpassad utbildning

I vårt arbete med att bygga anpassade utbildningar inom försäljning och ledarskap arbetar vi bland annat med att kombinera flera befintliga moduler ur vårt stora kompetensbibliotek med ert företagsspecifika innehåll i en design som är anpassad till ert företag. På så vis tillfredsställer vi ert behov av utbildning med högkvalitativ kunskap samtidigt som vi anpassar den till er situation och hjälper att driva tillväxt och resultat.

Du behöver utbildning som förstår din verksamhet och erbjuder relevant och engagerande innehåll – som ger de färdigheter och erfarenheter som ger verkligt värde till dina säljteam. Produktträning, introduktion, kunskap om försäljning – allt anpassat för era specifika krav i er företagsutbildning – modern kompetensutveckling för era säljare.

Hybrid utbildning – en självklarhet

Sättet vi säljer på har förändrats för evigt, det visar The Future State of Sales 2022, den senaste undersökningen från vår forskningsenhet Mercuri International Research. Det är inga nyheter men det betyder att sättet vi bygger utbildningar på måste anpassas. Det är inte alltid deltagare vill eller har möjlighet att delta i utbildningar personligen. Resebegränsningar, hållbarhetsinitiativ eller tidsbrist gör att vi idag möter nya utmaningar för lärande och utbildning.

Det gäller all utbildning – företag som ert vill ha bibehållen kvalitet, men på vilken digital enhet som helst, när som helst, och i alla format. Vi erbjuder era medarbetare utbildning i ett engagerande format och med ett relevant innehåll oavsett var de befinner sig. En företagsutbildning som passar er och ert företag.

Vi arbetar med hybridlärande i våra utbildningar, där vi blandar digitala moduler i ett modernt LMS med virtuella och F2F klassrumssessioner och coachning. Vi integrerar också våra utbildningar med befintliga verktyg som till exempel CRM för att vara så nära medarbetarnas arbete som möjligt. Med vårt integrerade hybridlärande får ditt företag kostnads- och tidseffektiva utbildningar att använda som verktyg i er strategi för kompetensutveckling.

Hybrid utbildning
Företagsutbildningar med global räckvidd

Företagsutbildningar med global räckvidd

Med digitala lösningar och närvaro i över 40 länder kan vi erbjuda utbildning som genomförs över såväl organisatoriska som geografiska gränser, både på distans och med lokal förmåga på plats.

Digital företagsutbildning

Egen produktion av digitala utbildningar

Med vårt globala centre of excellence Digital Learning Center erbjuder vi pedagogiska, engagerande och relevanta digitala utbildningar i små moduler. Utbildningarna kan konsumeras av dina medarbetare på distans: var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst.

Så utvecklar vi en företagsutbildning

Vi designar och genomför utbildningar anpassade till ditt företag

För att bygga förmågan att sälja värdebaserat är det viktigt med utbildningar som erbjuder relevans för hela ert företag och er affär. Ni behöver en företagsutbildning som är anpassade för era medarbetares vardag och tät feedback och återkoppling på deras prestationer. Digitala utbildningar, situationsanpassade case, coaching samt löpande utvärdering och återkoppling är några av de verktyg vi använder oss av för att skapa anpassade utbildningar som ger faktiska resultat på försäljningen.

Brett utbud av modulära digitala utbildningar

Mercuri International har en lång meny av digitala utbildningar som vi använder för att snabbt utveckla personal i ditt företag i de färdigheter som krävs för att uppnå sales excellence även på distans. Det är ett rikt bibliotek av utbildningar med exklusivt och varierat lärandeinnehåll inom varje område inom försäljning. Vi använder korta och effektiva sessioner, videor och nedladdningsbart material som snabbt och enkelt kan implementeras för alla typer av medarbetare, oavsett om det är en företagsutbildning för innesälj, fältsälj eller kundservice, och oavsett hur lång distans det är mellan deltagarna.

Med vårt utbud av digitala utbildningar kan vi snabbt och enkelt bygga innovativa anpassade utbildningar på distans för ditt företag – det leder till att ditt team både vill och kan påbörja resan mot framgångsrik försäljning idag.

Att sälja på distans

Varför välja oss som partner för er utbildning?

Hos oss finns forskningsbaserad expertis inom sales excellence och lång erfarenhet av företagsanpassade utbildningar. Vi erbjuder genom det en förståelse för era unika behov och en förmåga att skapa relevanta företagsutbildningar som levererar resultat.

Referenscase

Campari - ett företag inom consumer goods

Ett utvecklingsprogram togs fram för att förfina Camparis e-handelsmöjligheter, inklusive ett utbildningsprogram som skulle göra det möjligt för Campari att behålla sina nära relationer med kunder samt behålla en hög servicekvalitet i en kommunikationsmiljö som ständigt förändras.

Festool - ett företag inom tillverkningsindustri

Festool valde att arbeta med Mercuri International som deras samarbetspartner för att utbilda deras anställda i Festools nationella dotterbolag. För detta ändamål har vi gemensamt utformat Festool-specifika utbildningar och genomfört nu framgångsrikt mer än 250 utbildningar i ett 20-tal länder.

Under pandemin ställdes fönstertillverkaren VELUX säljare inför en ny verklighet och nya utmaningar. Mercuri International hjälpte till att designa och leverera ett 100 % virtuellt utbildningsprogram för att förbättra deras förmåga att sälja på distans och säkerställa säljorganisationens motivation under krisen.

Företagsanpassat

Är det här med företagsanpassat inte för dig?

Ta en titt på de öppna kurser vi också erbjuder – du är välkommen att kontakta oss även om er verksamhet inte har behov av anpassade företagsutbildningar och ni istället vill få mer information eller boka någon av våra öppna utbildningar.

VI BERÄTTAR GÄRNA MER!

Oavsett utmaning erbjuder vi på Mercuri International utbildningen som är rätt för dig. Kontakta oss så hjälper vi er att ligga steget före med er egen anpassade företagsutbildning! Vi är experter på företagsutbildningar och tillgängliga oavsett om du vill kontakta oss via e-post eller telefon.