Företagsanpassade utbildningar inom sälj & ledarskap


Vi inspirerar dina team att överträffa sig själva!

Vi erbjuder dina medarbetare ett engagerande format och relevant innehåll oavsett var de befinner sig. Oavsett om det är digital, personlig eller instruktörsledd utbildning – skapar vi avancerade innovativa utbildningslösningar, specifikt anpassade efter era behov.


En integrerad inlärningupplevelse

Med våra integrerade utbildningslösningar får du ett kostnads- och tidseffektivt sätt att lära, när som helst, var som helst och över flera enheter. Det integreras enkelt i dina befintliga verktyg för att förenkla slutanvändarens upplevelse.


GROW YOUR PEOPLE

GROW YOUR BUSINESS

Med riktigt bra utbildning håller du dig konkurrenskraftig på en alltmer komplex och snabb marknad. Vi hjälper dig att ligga steget före!

Vi erbjuder ett brett och varierat utbud med exklusiva utbildningar, för att tillhandahålla en gemensam kunskaps- och färdighetsnivå genom hela inlärningsupplevelsen. Korta och effektiva utbildningsmoduler, videor och nedladdningsbart material finns redo att snabbt och enkelt börja användas av dig och er organisation.

Efter att vi har sett över era behov skapar vi det perfekta utbildningsprogrammet för att möta era utmaningar, både på individuell, organisatorisk och industriell nivå. Våra utbildningslösningar utformas enligt beprövade inlärningsmetoder för vuxna och kan utvecklas från grunden i olika format för att möta era behov. Vi tar fram lösningar för att passa dina medarbetares unika verklighet.

Med våra digitala utbildningslösningar kan lärandet styras av deltagaren, vilket ger ett aktivt lärande under hela arbetsdagen - du kan träna när som helst, var som helst och på vilken digital enhet som helst. Med en digital community för lärande skapar vi socialt engagemang. Deltagarnas framsteg kan övervakas i realtid med anpassningsbara dashboards.

Med våra erfarna utbildningskonsulter ökar du såväl din medvetenhet som din kompetens. Oavsett om utbildningen genomförs face-to-face eller i en virtuell miljö garanterar våra lärarledda utbildningar högt engagemang och ett lärandecentrerat tillvägagångssätt fokuserat på implementering.

Vi berättar gärna mer!

Oavsett utmaning har vi på Mercuri International lösningen för dig. Vi hjälper dig att ligga steget före!

KONTAKTA OSS

Mer att läsa

Prisbelönta utbildningar

Läs mer

Sales Solutions Approved Training Partner

Läs mer

Kundcase

Läs mer

Våra öppna utbildningar

Läs mer