Se inspelningen av webinaret ‘Säljchefens 5 nycklar till framgång’

Är du redo att utmana status quo och ta kontroll över din säljorganisation i en värld där marknaden ständigt förändras och kraven är högre än någonsin?

Vi guidar dig genom de 5 centrala områdena du behöver behärska för att stärka din roll som säljchef. Upptäck hur du kan anpassa dina säljprocesser för att bättre möta de skiftande köpbeteendena hos dagens krävande marknad och få tillgång till konkreta verktyg för att sätta och styra mål för din säljorganisation.

Utforska vad som krävs för att utveckla ett ledarskap som inspirerar och driver ditt säljteam mot topprestationer och upptäck hur du kan implementera effektiv säljcoaching för att stärka dina medarbetare och öka deras självständighet.

Vi kommer också titta närmare på hur du framgångsrikt navigerar genom förändringar, så att du kan leda din säljstyrka mot en framtid med framgång och hållbar tillväxt.


DET HÄR FÅR DU MED DIG

  • Så bygger du säljprocesser som matchar kundernas sätt att köpa
  • Verktyg för att målstyra säljorganisationen
  • Effektfullt säljledarskap på individ och teamnivå
  • Säljcoaching för självgående medarbetare
  • Förändringsledning för optimerad försäljning
kurs hur du kan förhandla med andra. Skicka e post till Anders, kursledare för kursen i stockholm

TALARE | Anders Karlström
Senior Konsult och Konceptansvarig för Sales Excellence
Mercuri International

Anders är kungen av storytelling som brinner för att utveckla säljare och säljchefer. Han har under de senaste 25 åren arbetat med utvecklingsprojekt i kundintensiva företag och är konceptansvarig för Sales Excellence hos Mercuri International

SE WEBINARET

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret till höger så skickar vi dig en länk till inspelningen av webinaret!