Supertrenderna

Fakta och insikter som framtidssäkrar din försäljning och marknadsföring

Vår omvärld blir allt mer snabbföränderlig och svårbegriplig, inte minst inom försäljning och marknadsföring där vi fullständigt översvämmas av data, analyser och rapporter.

Vi kan dagligen läsa om nya fenomen, banbrytande teknik och förändrade köpbeteenden. Att orientera sig i denna explosion av nyheter är inte enkelt, särskilt inte när vi ska uppfylla våra kortsiktiga mål samtidigt som vi ska utveckla långsiktigt hållbara strategier.

Syftet med den här boken är att hjälpa dig att lyfta blicken. Vi presenterar 50 supertrender – särskilt viktiga och centrala förändringar för området marknad och försäljning. Vi samlar hårda fakta, tolkar omvärldssignaler och omsätter dem i inspirerande insikter. Med denna bok blir du bättre rustad för att framtidssäkra din marknadsföring och försäljning och fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Boken är uppskattad läsning av både sälj- och marknadsföringsledare.

OM FÖRFATTAREN

Henrik Larsson-Broman är en av Sveriges mest engagerande utbildare och föreläsare inom management och strategier inom försäljning och marknadsföring. Med tusentals timmar av forskning i ryggen levererar han faktabaserad kunskap om hur man skapar framgångsrika försäljningsorganisationer. 


BESTÄLL SUPERTRENDERNA

Beställ ditt eget exemplar av Supertrenderna. Boken finns att beställa både på svenska och engelska.

SVENSKA

ENGELSKA