Säljstyrning

Säljstyrning

Säljstyrning handlar inte bara om att utvärdera en individs slutliga intäkter – resultat i sig säger inte så mycket om hur man kom dit, och det kan vara missvisande. Det handlar om att ta informationen och verkligen gå på djupet med vad den betyder och analysera alla de aspekter som bidrog till att uppnå just det intäktsresultatet.

Lär dig ett nytt arbetssätt som hjälper dig att upprepa tidigare framgångar och/eller korrigera dina handlingar när resultaten är en besvikelse genom att identifiera styrkor och svagheter i dina eller teamets säljaktiviteter. Ta din hantering av säljaktiviteter till nästa nivå och planera för framtida framgångar.

Pris per licens: 2750:- ex moms

En del av vad du kommer lära dig

  • Att förstå och arbeta efter RIK-modellen
  • Att analysera de korrekta indikatorerna för att förstå strukturen för försäljningsresultaten och hur nära det är målet
  • Hur du objektivt analyserar styrkorna och svagheterna i kundportföljen för att prognostisera intäkter med mer precision
  • Att förstå hur du kan förbättra effektiviteten av försäljningsaktiviteter genom att ta hänsyn till nyckelindikatorerna
  • Vilka nyckelkompetenser som bör utvecklas för att utföra de aktiviteter som behövs för att uppnå försäljningsresultat.

Vill du veta mer?

Oavsett utmaning har vi en lösning för dig. Upptäck våra färdigpaketerade digitala utbildningar som du genomför var du vill när det passar dig. Behöver du en skräddarsydd lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

LÖSNINGAR FÖR OLIKA BEHOV

STANDARD ELLER SKRÄDDARSYTT

Genom att identifiera era behov skapar vi det perfekta utbildningsprogrammet för att möta era utmaningar, både på individ- och organisationsnivå.

Bygg ett helt digitalt utbildningsprogram eller inkludera träning med våra utbildare. Välj färdigt paket eller skräddarsytt från grunden.

Effektivisera din försäljningsstrategi!

I säljstyrning kommer du lära dig mer om hur du planerar och uppnår dina (eller ditt teams) framtida försäljningsresultat med utgångspunkt från analysen av den aktuella situationen. Med Mercuris RIK-modell får du förståelse för hur dina insatser påverkar de slutliga intäkterna och kan lättare planera för att uppnå dina mål.

Vill du höra mer om hur vi kan jobba tillsammans med din organisation?