Mercuri International och Level21 Management stänger kundernas strategigap och avslutar eran av papperstigrar

12 mars 2024

Med en gemensam vilja att effektivt bygga resultatdrivna strategier för sina kunder inleder nu Mercuri International och Level21 Management ett strategiskt samarbete som ett sammansvetsat team. Startskottet för samarbetet går den 17 april vid ett gemensamt event med Sales Excellence-fokus.

Mercuri International och Level21 Management, två företag som båda verkar inom affärs- och verksamhetsutveckling vill båda avsluta eran av ”papperstigrar” och i stället fokusera på att skapa rätt förutsättningar för kunden. Deras gemensamma vilja är att effektivt stänga igen strategigapet hos företag genom att omvandla strategier till en dynamisk rörelse.

Genom en nära samverkan kommer företagen att agera som katalysatorer för skräddarsydda förändringar och förbättringar inom struktur, företagskultur och säljkapacitet. Det gemensamma målet är inte bara att tillhandahålla en ökad nytta, utan också att verkligen transformera och optimera kundernas verksamhet till nya nivåer av framgång och effektivitet.

Peter Modig, VD, Level21 Management & Henrik Frohm, VD, Mercuri International

”Samarbetet mellan Level21 Management och Mercuri International markerar en ny era av kompetens och resultatdriven strategi. Med en imponerande historik av framgångsrika kundlösningar och en djup förståelse för affärsutveckling, har vi nu slagit våra krafter samman för att maximera värdet för våra gemensamma klienter.”

Peter Modig, VD på Level21 Management

Genom samarbetet kommer företagen snabbare kunna skapa värde genom förändring och optimering av kundens verksamhet. Deras samarbete bygger på omfattande erfarenhet, kunskap och kompetens, vilket möjliggör en effektiv och kraftfull gemensam insats.

”Båda företagen präglas av skarpa hjärnor, jordnära inställning och varma hjärtan med en gemensam ambition att generera hållbara resultat. Samarbetet är som att kombinera styrkan hos blixten med precisionen hos en klocka – ett kraftfullt samspel som belyser vägen mot framgång och hållbart företagande.”

Henrik Frohm VD på Mercuri International

En workshop på temat Sales Excellence blir ett första steg i samarbetet.  Workshopen, som kommer sätta kommersiella ledare och deras utmaningar i fokus, kommer ge möjlighet att rusta deltagarna med marknadens viktigaste insikter kring hur en säljorganisation bör byggas.


Om Level21 Management

Level21 är ett konsultföretag med hängivna och resultatinriktade konsulter som skapar hållbara resultat hos företag. Våra kunder har behov av att utveckla sin affär genom att effektivisera produktion, utveckling, inköp/logistik eller service. Våra konsulter är lyhörda, har blick för möjligheter och kunskapen att hjälpa våra kunder att bli långsiktigt konkurrenskraftiga.

Om Mercuri International

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Mercuri arbetar såväl lokalt som globalt med att utveckla säljorganisationer och erbjuder sina kunder den branschexpertis och de processer som krävs för att de ska kunna tackla sina försäljningsutmaningar.

Skriv upp dig på väntelistan!

Vill du vara med på Sales Excellence-workshopen med Mercuri och Level21 den 17:e april i Västerås? Skriv upp dig på väntelistan så meddelar vi dig när eventet är bokningsbart!