Michaël Berglund erbjuder VD-utbildning i samarbete med Mercuri International

Två ledande bolag inom verksamhetsutveckling gör nu gemensam sak för att fler ska få möjlighet till högkvalitativ kompetensutveckling och en skjuts i karriären. Michaël Berglund och Mercuri International hoppas kunna hjälpa än fler på upskilling-resan när de tillsammans erbjuder en VD-utbildning.

Sedan 1985 har Michaël Berglund varit en populär och välkänd partner inom Executive Search och erbjuder ett omfattande tjänsteutbud. De har idag ett stort utbildningsutbud och är en ledande aktör inom styrelseutbildningar samt utbildningar för ledningsgrupper och personer i företagsledande ställning.

Mercuri International, som sedan 60-talet byggt starka band till försäljningschefer och säljare på såväl stora internationella bolag som nationella bolag, har en lång historia av att erbjuda sälj- och ledarskapsträning. Mercuri International och Michaël Berglund blir därmed naturliga samarbetspartners.

”Tillsammans med Mercuri International ska vi utveckla företagsledare för framtidens nyckelroller”

”Med gemensam energi ser vi fram emot samarbetet med Mercuri International som delar vår syn på betydelsen av ett gott ledarskap för att skapa framgångsrika företag. Vår erfarenhet är att företagsledare som ständigt lär sig och utvecklar så väl finansiella som icke-finansiella färdigheter är de som lyckas bäst i sina uppdrag och är mest attraktiva på search-marknaden. Vi ser ofta att de icke-finansiella frågorna, så som hållbarhet och jämlikhet inte ges tillräckligt utrymme vilket är ett måste i ett modernt ledarskap. Tillsammans med Mercuri International ska vi utveckla företagsledare för framtidens nyckelroller” säger Michaëla Berglund, VD på Michaël Berglund.

Utbildningen vänder sig till VD eller personer som har en annan företagsledande roll som affärsområdeschef eller divisionschef och kommer underlätta för att möta de höga krav som ställs på kompetens, ledarskap och samarbetsförmåga.

Henrik Frohm, Mercuri International och Michaëla Berglund, Michaël Berglund

Henrik Frohm, Managing Director på Mercuri International Sverige fortsätter: ”Vi får nu möjligheten att fortsätta utveckla våra kursdeltagare till nästa steg i karriären som till exempel VD eller annan verksamhetsledande position. Detta blir ett självklart steg för de deltagare som vi har och har haft på utbildningen Certifierad försäljningschef och som är redo för nästa kliv i karriären. Vi är oerhört stolta och glada över detta samarbete och den möjlighet detta skapar för våra deltagare. Att fortsätta utvecklas tillsammans med oss och Michaël Berglund

Jag tillträde själv som VD för första gången 2019 efter många år i rollen som försäljningschef. Jag är därför medveten om hur viktigt det är att ha rätt kunskap på plats och kunna känna sig trygg i rollen som VD och hantera de nya ansvarsområden som tillkommer.”  

Vill du veta mer?


Om Mercuri International

Mercuri International gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli mer effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. De arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder sina kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. De låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar.

Om Michaël Berglund

Michaël Berglund Group erbjuder en rad tjänster inom Executive Search, styrelseutveckling, styrelseutbildning, ledarutbildning och interim management. De har många års erfarenhet och personliga erfarenheter från styrelser och ledningsgrupper. De erbjuder även specialiserade tjänster inom tech, digitalt och IT-rekrytering samt inre utveckling för ledare.


Kontakt

Henrik Frohm, Management Director, Mercuri International Sverige AB

+46 70 510 73 09

henrik.frohm@mercuri.net

Nina Axelsson, Course Director, Michaël Berglund Board Value AB

+46 73 027 57 62

nina.axelsson@michaelberglund.se