ProSales Consulting och Membrain lanserar Sales Execution as a Service

ProSales Consulting, sedan oktober 2019 en del av Mercuri International som är specialiserade på B2B Sales Excellence, lanserar ett gemensamt erbjudande med Membrain, ett svenskt mjukvaruföretag, för att snabbare och smartare installera en förbättrad affär, från strategi till genomförande.

För att öka säljeffektiviteten räcker det inte med att bygga en ny säljstrategi, eller köpa de senaste verktygen. Det behövs också en väl genomarbetad säljprocess, ny kunskap, verktyg och förändringsledning. Genom att tillsammans adressera utmaningen och kombinera ProSales kunskap och erfarenhet från strategi, processdesign, utbildning och förändringsledning, tillsammans med Membrains prisbelönta mjukvara för att driva säljbeteenden, utbildning, analys och coaching, skapas förutsättningar för att snabbt och smart skapa bestående förbättringar i den operativa verksamheten.

“Våra kunder efterfrågar mer än strategidesign, processutveckling och säljträning. De vill åstadkomma verklig och mätbar förändring snabbare och få teknikstöd som är dynamiskt integrerat i verksamheten. Det kräver ett nytt tillvägagångssätt där Membrains filosofi, att kombinera teori med praktik i en teknisk plattform, är ett perfekt val för att åstadkomma detta. Vi är stolta över att nu kunna hjälpa våra kunder att uppnå snabbare och mer effektiv förändring än någonsin tidigare,” säger Henrik Munthe, VD på ProSales Consulting.

”Jag ser dagligen hur företag hoppar på nya trender i hopp om att hitta genvägar och öka sin försäljning. Man köper säljverktyg, strategier och säljträning separat och resultatet blir ett ineffektivt lapptäcke och man misslyckas uppnå en konsekvent beteendeförändring och prestationsförbättring. Vi anser att det är dags att ändra på detta. Med vårt gemensamma erbjudande får kunderna strategier, processer, verktyg och förändringsledning i ett paket, till ett fast pris per månad. Vi är först ut på marknaden med det här och jag ser fram emot att hjälpa många företag att öka sin försäljning,” säger George Brontén, VD och grundare på Membrain.

Om Mercuri International

Mercuri International gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli mer effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar.

Kontakt

Henrik Munthe, VD, ProSales Consulting E. henrik.munthe@prosales.com
Daniela Vidakovic Lundin, Global Marketing Manager Mercuri International Group E. press@mercuri.net T. +46 8 705 29 34

Om Membrain

Membrain utvecklar mjukvara för CRM och Sales Enablement för användare i över 80 länder. Mjukvaran hjälper säljare med arbetsflöden, lärande material och verktyg som anpassas efter företagets säljstrategi. Säljchefer uppmuntras att utveckla sin personal genom målstyrning, säljanalys och verktyg för coaching, strategi och processutveckling. Membrain samarbetar med världens ledande experter inom säljutveckling och har vunnit flera internationella priser, inklusive Top Sales Awards och rankas som en Top Performer av G2Crowd i fyra kategorier. Besök oss på www.membrain.com

Kontakt

George Brontén, VD och grundare, Membrain E. pr@membrain.com