The Sales Conference 2024

The Sales Conference och Avaus Expert Talks går samman och presenterar ”AI: Beyond the Hype” – ett banbrytande hybridevenemang i Stockholm 2024

Stockholm, 10 oktober 2023 – Avaus och Mercuri International meddelade att de kommer att genomföra ett gemensamt evenemang 2024 genom att slå samman de två årliga eventen, Mercuri Internationals ”The Sales Conference” och Avaus ”Expert Talks”.

Avaus, ett ledande konsultföretag inom kunddata och AI med fokus på tillväxt och effektivitet, är glada över att kunna ta sitt årliga event, Expert Talks, till nästa nivå 2024. Avaus Expert Talks är känt för att dela med sig av insikter om data och AI inom marknadsföring och försäljning. Med den ökade aptiten för AI på marknaden var det helt logiskt att samarbeta med ett stort företag som Mercuri International för att förstärka budskapet och maximera effekten.

Mercuri International, ett globalt företag som är känt för sin expertis inom försäljningsutveckling, är glada över att ta sitt årliga event, The Sales Conference, till nya höjder 2024. Det årliga eventet har en lång historia av att vara en plattform för inspiration, lärande och att samla säljledare och proffs för nätverkande. Med tanke på AI-temat för nästa år och ambitionen att leverera konkreta insikter var det naturligt att samarbeta med branschexperterna Avaus för att ge publiken ännu mer värde.

Det gemensamma eventet, AI: Beyond the Hype, är ett hybridevent som går av stapeln den 13 februari 2024 i Stockholm, och syftar till att hjälpa och utbilda företagsledare att navigera i den nya verkligheten och belysa den transformativa kraften hos AI inom försäljning och marknadsföring. Deltagarna kan delta i eventet face to face eller virtuellt, vilket säkerställer att personer över hela världen kan delta.

”With Avaus Expert Talks and The Sales Conference under one roof, we will be able to provide a day jam-packed with inspiration, pragmatic examples of AI in use, and networking for executives looking to future-proof their organizations.”

Emma Storbacka, CEO at Avaus.

”We believe in the power of meeting up, stopping for a second to upskill and educate yourself about what is happening in the world. Together, we will be able to provide an even more relevant arena for this.”

Frank Herbertz, CEO at Mercuri International.

Save the date
13 februari, 2024, Stockholm.
Missa inte möjligheten att vara en del av ”AI: Beyond the Hype”. Skriv in datumet i kalendern och håll utkik efter ytterligare uppdateringar.

Event Highlights:

  • Inspirerande Keynotes: Dyk ner i fängslande presentationer från AI-pionjärer, som erbjuder både inspiration och användbara insikter.
  • Insikter från experter: Lär dig av experter och thought leaders som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och best practices för att utnyttja kraften i AI.
  • Möjligheter till nätverkande: Träffa kollegor och potentiella samarbetspartners för att utöka ditt professionella nätverk i det AI-drivna försäljnings- och marknadsföringslandskapet.

För mer information om AI – Beyond the hype, besök Eventsidan.

Om Mercuri International Group


Mercuri International är experter på säljutbildning och hjälper företag i över 50 länder. Vårt arbete är uppbyggdt kring en organisations specifika behov, medan våra experter på plats säkerställer att verkliga färdigheter implementeras effektivt. Vi ger dina medarbetare det stöd och den coachning de behöver för att utvecklas – och ser till att ditt företag får en hållbar tillväxt.

Om Avaus


Avaus är ett oberoende konsultföretag med fokus på kunddata och AI. Med 130+ experter på fem marknader hjälper Avaus sina kunder att driva effektivitet och tillväxt med hjälp av data och automatisering inom marknadsföring, försäljning och kundservice. Avaus kontor finns i Stockholm, Helsingfors, München, Gdansk och Milano.