AI inom försäljning

Artificiell intelligens (AI) blir allt viktigare inom försäljning och erbjuder fördelar som analys och chatbots. Mercuri International erkänner betydelsen av AI men betonar att det krävs skickliga medarbetare för att utnyttja dess potential. Genom att använda AI tillsammans med starka färdigheter inom relationsbyggande och värdeskapande kan försäljningseffektiviteten förbättras.

Conversational learning

Mercuri erbjuder verktyg för konversationsbaserad försäljning för löpande lärande under arbetet, med pull-, push- och guidade upplevelser på plattformar som Teams, Slack och Webex.

Learning in the flow of work

Mercuris prediktiva AI-analys ger säljcheferna mer inflytande, medan chatbots förbättrar säljmöjligheterna och kompetensutvecklingen för företag.

Autonomous selling

Mercuri Internationals kompetens inom säljstöd och AI skapade ett autonomt säljsystem som utnyttjar säljstöd genom konversation och AI-teknik för att förbättra kundupplevelsen.

Data-driven sales

Mercuris kvantitativa och kvalitativa analys av säljare, affärer och konton hjälper coacher att ge datadrivna rekommendationer, vilket resulterar i välmående säljteam.

Re-thinking sales

Upptäck de obestridliga fördelarna med AI för företag och utbildning. Även om det fortfarande finns frågetecken kring praktiska tillämpningar påverkar AI våra liv på både uppenbara och subtila sätt. Lär dig mer genom våra webinar, podcasts och blogginlägg eller genom att titta på vårt inspelade webinar (på engelska).

FAQ

Artificiell intelligens (AI) växer snabbt och det finns många frågor kring dess utmaningar och tillämpningar. Ta en titt på AI-FAQ för att få värdefulla insikter och hjälp att fatta välgrundade beslut. Låt dig inspireras här (på engelska).

Podcast

Lyssna på Sales Boost podcast för inspirerande, korta men djupgående intervjuer om AI inom försäljning och ämnen som förändrar arbetslivet. Experter delar med sig av nya perspektiv och utmanar konventionell visdom för att hjälpa dig att förändra din verksamhet. Lyssna på avsnitten (på engelska).

Leveraging Investment in Sales Coaching for a Chemical Company

Enhancing Value Proposition Skills for Healthcare Account Managers

Läs gärna mer!

Digital Learning Center

LÄS MER

När AI förändrar spelplanen

LÄS MER

Mercuri International Group hamnade i år igen på Topp 20 bästa säljträningsföretagen globalt!

LÄS MER