Att sälja på distans

Om utbildningen

Att jobba på distans är en stor möjlighet och erbjuder också många olika bra fördelar för dig som jobbar som säljare. Du kan till exempel spara in tid i din säljprocess när du inte alltid träffar kunder på möte face to face. Men din effektivitet kan också påverkas av hur du arbetar och använder vissa system och program så att dina digitala möten fungerar på bästa sätt.

Vill du hellre gå en försäljningkurs face to face? Läs mer om våra klassrumsutbildningar

KOMMUNIKATION VID FÖRSÄLJNING PÅ DISTANS

I den här utbildningen går vi igenom vilka verktyg som finns att tillgå, och vad som är viktigt att tänka på för att lyckas med distansförsäljning. Vi delar också med oss av mängder av olika tips och utmärkta sätt att knyta kontakter och hitta nya kunder. Det finns gott om digitala och distansbaserade sätt att hitta dem!

VILL DU BLI EN DIGITAL TOPPSÄLJARE?

Vi går även igenom vad som händer inom sälj just nu och ger dig mängder med verktyg för att bli en digital toppsäljare. Du kommer få inspiration kring hur du ska göra för att bäst hålla kontakten med dina kunder digitalt och göra mötet till en framgång!

VEM SKA GÅ UTBILDNINGEN?

En digital kurs inom sälj på distans som passar bra för alla som jobbar med försäljning mot företag (B2B) och behöver utveckla nya sätt att arbeta. Har du kunder som du behöver kunna kommunicera med digitalt och behöver utveckla dina kunskaper kring distansförsäljning och hur man säljer i en digital affärsmiljö? Då passar den här utbildningen bra för dig!

DU KOMMER LÄRA DIG

  • Skillnaden mellan fysiska och virtuella säljmöten på distans
  • Hur du som säljare förbereder dig inför mötet
  • Hur du håller ett effektivt möte med en vinnande presentation
  • Försäljning och aktivt lyssnande för säljare
  • Olika verktyg för kommunikation på distans
  • Tips för hur du skapar engagameng med storytelling i ett möte
  • Försäljning via telefon
  • Ställ rätt frågor i dina distansmöten

Rädd för teknik? Kommer sälj mot företag b2b också funka digitalt? Kanske en andra möjlighet att lyckas med digital försäljning som säljareSÅ HÄR GÅR UTBILDNINGEN TILL

Du genomför korta micro learning-pass med omväxlande träning och blandad pedagogik som inkluderar allt från kortare filmer kring försäljning på distans, interaktiva övningar och uppgifter för säljare, inspirerande läsning och även en mängd andra nya verktyg.

I slutet av utbildningen kommer du får göra kunskapstester och få möjlighet att reflektera över dina nyvunna kunskaper inom försäljning på distans. Med digitala studier studerar du när du har tid och var det passar dig bäst.

digitala möten och andra verktyg för digital försäljning för dig som behöver tips till ditt sälj och kanske en mer effektiv säljprocess

EFTER UTBILDNINGEN

När du har tagit del av alla moduler och lyckats med kunskapstesten för försäljning på distans, ger vi dig ett certifikat som kvitto på dina kunskaper. Du kan ladda ner certifikatet som pdf och det går sedan att länka med en badge till ditt LinkedIn-konto.

PRIS

1 digital utbildning = 2500 SEK / 6 månaders licens
3 digitala utbildningar = 6000 SEK / 6 månaders licens

Förlängning av licens 6 månader = 2000 SEK / digital utbildning

Mer än 10 licenser – kontakta Mercuri för offert

OM OSS

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli mer effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Med oss får du tillgång till den senaste forskningen, smarta verktyg och personlig rådgivning av våra experter. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar.

FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING

Är ni många i ditt team som behöver gå samma kurs? Utbildningen finns även som företagsanpassad version. Kontakta oss så berättar vi mer!

KONTAKTA OSS

Boka

    Få mer information