Värdebaserad Försäljning

Värdebaserad försäljning

Få dina kunder att uppleva det verkliga värdet av ditt erbjudande genom att förmedla ditt budskap tydligt och övertygande – att sälja värde är lösningen! I dagens utmanande försäljningssituation räcker det inte med en traditionell försäljningsstrategi. Kunder vill interagera med säljare som förstår deras affärsmål och kan hjälpa dem att nå dessa istället för att försöka sälja produkter eller tjänster till dem. Det är därför vi erbjuder vår utbildning i Value Based Selling, en utbildning som ger dig alla lösningar du behöver.

Pris per licens: 2750:- ex moms

Value Based Selling is a way of selling that shifts focus from the product to the customer.

Vill du veta mer?

Oavsett utmaning har vi en lösning för dig. Upptäck våra färdigpaketerade digitala utbildningar som du genomför var du vill när det passar dig. Behöver du en skräddarsydd lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

LÖSNINGAR FÖR OLIKA BEHOV

STANDARD ELLER SKRÄDDARSYTT

Genom att identifiera era behov skapar vi det perfekta utbildningsprogrammet för att möta era utmaningar, både på individ- och organisationsnivå.

Bygg ett helt digitalt utbildningsprogram eller inkludera träning med våra utbildare. Välj färdigt paket eller skräddarsytt från grunden.

Sälj värde – inte produkter!

Kunder förväntar sig nu mer än bara en bra produkt – de förväntar sig lösningar på sina affärsutmaningar. Se videon och lär dig hur värdeförsäljning kan hjälpa dina säljteam att vara konkurrenskraftiga och relevanta på en alltmer krävande marknad.

E-bok: Vad betyder ´värde´?

Varför är det så viktigt att jobba värdebaserat när det kommer till att bygga långsiktig affärstillväxt? Och hur uppfattar en kund egentligen ”värde”?

Det är dags att titta på hur vi säljer och vad det innebär!

ABB Case Study

Vill du få en bättre förståelse för vad en utbildning i värdebaserad försäljning kan göra för din verksamhet? Vad som är viktiga ställningstaganden? Det här caset handlar om hur ABB har använt värdebaserad försäljning för att hantera utmaningarna som uppkommer när du är verksam i fler än 100 länder – och hur de utifrån detta revolutionerat sin säljstrategi.

Vill du höra mer om hur vi kan jobba tillsammans med din organisation?