Värdebaserad Försäljning

Värdebaserad försäljning

Kunder förväntar sig nu mer än bara en bra produkt – de förväntar sig lösningar på sina affärsutmaningar. Se videon och lär dig hur värdeförsäljning kan hjälpa dina säljteam att vara konkurrenskraftiga och relevanta på en alltmer krävande marknad.

Sälj värde – inte produkter!

Få dina kunder att uppleva det verkliga värdet av ditt erbjudande genom att förmedla ditt budskap tydligt och övertygande – att sälja värde är lösningen! I dagens utmanande försäljningssituation räcker det inte med en traditionell försäljningsstrategi. Kunder vill interagera med säljare som förstår deras affärsmål och kan hjälpa dem att nå dessa istället för att försöka sälja produkter eller tjänster till dem. Det är därför vi erbjuder vår utbildning i Value Based Selling, en utbildning som ger dig alla lösningar du behöver.

Value Based Selling is a way of selling that shifts focus from the product to the customer.

Vill du veta mer?

Intresserad? Läs igenom produktbladet! Vi företagsanpassar gärna upplägg inom värdebaserad försäljning för dig och din organisation.

Företagsanpassad utbildning i Värdebaserad Försäljning

Vi företagsanpassar gärna upplägg inom värdebaserad försäljning för dig och din organisation. Kontakta oss så berättar vi mer!


Så fungerar Värdebaserad Försäljning på riktigt

ABB använde värdebaserad försäljning för att hantera utmaningarna med att verka i över 100 länder. För att ett utbildningsprogram ska lyckas måste det vara engagerande – det måste inspirera praktikanter med praktiska färdigheter som gör att de kommer tillbaka, ivriga att lära sig. Genom att ta fram innehåll som var exakt anpassat till mottagarnas verkliga roller, hjälpte Mercuri ABB att skapa en äkta känsla av framsteg och prestationer – säljteam kunde aktivt se och känna nyttan av de nya färdigheterna de fick genom att fokusera på värdet de förde till sina kunder.


KOM IGÅNG

KONTAKTA OSS

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan företagsanpassa en utbildning i värdebaserad försäljning för dig och din organisation!