Framgångsrikt Ledarskap

För dig som vill bli en framgångsrik ledare

En bra ledare säkerställer ett teams framgång, men att hantera en grupp med olika individer som dessutom har olika förväntningar kan vara utmanande. Att leda ditt team på ett effektivt sätt innebär att du håller dina medarbetare fokuserade, motiverade och glada på jobbet, allt för att matcha deras produktivitet med företagets behov. Detta är definitivt lättare sagt än gjort, med många faktorer som påverkar ledarskapet.

Pris per licens: 2750:- ex moms

En del av vad du kommer att lära dig

  • Utmaningarna och möjligheterna med att leda på distans
  • Att kommunicera och leda olika typer av människor som chef
  • Ledarskap och att kommunicera och leda virtuellt
  • Att hålla effektiva webb-möten som ledare
  • Aktivt lyssnande i ditt ledarskap
  • Att hantera utmanande samtal som ledare
  • Att anpassa ditt ledarskap och ditt sätt att leda efter olika typer av människor och kompetenser

Vill du veta mer?

Oavsett utmaning har vi en lösning för dig. Upptäck våra färdigpaketerade digitala utbildningar som du genomför var du vill när det passar dig. Behöver du en skräddarsydd lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

LÖSNINGAR FÖR OLIKA BEHOV

STANDARD ELLER SKRÄDDARSYTT

Genom att identifiera era behov skapar vi det perfekta utbildningsprogrammet för att möta era utmaningar, både på individ- och organisationsnivå.

Bygg ett helt digitalt utbildningsprogram eller inkludera träning med våra utbildare. Välj färdigt paket eller skräddarsytt från grunden.

Framgångsrikt Ledarskap

Utveckla din förmåga att i din roll som ledare, kommunicera med olika typer av individer och lär dig mer om du som chef kan leda och hålla dina medarbetare fokuserade, motiverade och glada på jobbet. Bli framgångsrik i ditt Ledarskap!

Vill du höra mer om hur vi kan jobba tillsammans med din organisation?