Framgångsrikt Ledarskap

FRAMGÅNGSRIKT LEDARSKAP

En bra ledare säkerställer ett teams framgång, men att hantera en grupp med olika individer som dessutom har olika förväntningar kan vara utmanande. Att leda ditt team på ett effektivt sätt innebär att du håller dina medarbetare fokuserade, motiverade och glada på jobbet, allt för att matcha deras produktivitet med företagets behov. Detta är definitivt lättare sagt än gjort, med många faktorer som påverkar ledarskapet.

Upptäck hur du framgångsrikt leder ditt team i dagens ständigt föränderliga affärsmiljö.

Läs mer

Intresserad? Läs igenom produktbladet! Oavsett om du är intresserad av en eller flera utbildningar ser vi till att upplägget passar ditt och din organisations behov.

Upskilling kan inte bli enklare!

Köp en licens eller flera utbildningar i ett paket.

1. UPPTÄCK VÅRA UTBILDNINGAR

Kolla igenom våra utbildningar! Vad passar dig och ditt team?

2. VÄLJ EN ELLER FLERA

Hittar du en eller flera som passar dig och ditt team? Bra!

3. KOM IGÅNG!

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång! Har du svårt att hitta rätt hjälper vi dig gärna att hitta rätt utbildning!


Det här får du med dig

Att leda på distans – Vilka är utmaningarna med att leda ett team på distans? Upptäck riskerna och möjligheterna med distansarbete.

Kommunikation är nyckeln – Lär dig att förstå och använda olika typer av kommunikation. Många faktorer påverkar kommunikationen mellan två parter – vi undersöker bland annat olika typer av budskap och personlighetstyper.

Aktiv kommunikation – Hur hanterar du utmanande kommunikation? Aktiv kommunikation gör att du kan kommunicera på ett sätt som låter trevligt och är lätt att förstå, även när du inte talar.

Leda virtuella möten  Hur coachar och motiverar du dina medarbetare genom virtuella möten?

Flexibelt ledarskap Lär dig hur du anpassar din ledarstil efter olika typer av människor och kompetensnivåer.

Coacha ditt team – En bra ledare coachar teamet, sätter tydliga mål, engagerar och motiverar.

Leda på distans – Från att leda ett team på distans, till att se till att dina teammedlemmar är motiverade, mår bra och jobbar mot samma mål.

Leda mångfald – Att vara medveten om kulturella skillnader och hur du hanterar dem är nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap.


kom igång

kontakta oss

Oavsett utmaning har Mercuri International en utbildning för dig. Med våra digitala utbildningar lär du dig var du vill när den passar dig. Behöver du en företagsanpassad lösning? Kontakta oss så berättar vi mer!