Framgångsrikt Ledarskap

Om utbildningen

Ledarskapsutbildning för dig som vill bli en framgångsrik ledare

På en modern arbetsplats med ökande flexibilitet krävs en ledare och chef som håller sig uppdaterad och som ibland även behöver kunna leda på distans. Så vad betyder det för dig som ledare? Hur kan du utveckla dina ledaregenskaper och ditt ledarskap?

Vill du hellre gå en ledarskapskurs face to face? Läs mer om våra klassrumsutbildningar

VÅRA UTBILDNINGAR I LEDARSKAP GER CHEFER NYA VERKTYG

Med vår ledarskapsutbildning Framgångsrikt ledarskap lär du dig mer om hur du blir en ledare som kan leda ditt team i dagens föränderliga affärsmiljö.

Ledarskapsutbildningar för chefer. utbildningar i ledarskap för dig som ledare som behöver mer verktyg för att leda medarbetareVEM SKA GÅ DENNA LEDARSKAPSUTBILDNING?

Denna ledarskapsutbildning passar bra för alla ledare och chefer som vill utvecklas i sitt ledarskap, framför allt när det kommer till att leda på distans. Men utbildningen passar även för dig som vill utveckla andra färdigheter som en ledare och chef behöver för att kunna leda medarbetare och som jobbar med ledarskap och organisation. Du behöver inte ha gått några andra ledarskapsutbildningar innan du går ”Framgångsrikt Ledarskap”.

mer ledarskapsutbildningar ger bra. Träffa andra ledare och läs mer om ledarskap. prenumerera på vårt nyhetsbrev. DU KOMMER LÄRA DIG

 • Utmaningarna och möjligheterna med att leda på distans
 • Att kommunicera och leda olika typer av människor som chef
 • Ledarskap och att kommunicera och leda virtuellt
 • Att hålla effektiva webb-möten som ledare
 • Aktivt lyssnande i ditt ledarskap
 • Att hantera utmanande samtal som ledare
 • Att anpassa ditt ledarskap och ditt sätt att leda efter olika typer av människor och kompetenser
 • Att coacha och leda medarbetare och sätta gemensamma mål
 • Ledarskap på distans
 • Ledarskap och kulturella skillnader

Utbildningen är på svenska, men enstaka inslag av utbildningsmoduler på engelska kan förekomma.

ledarskap organisation alla utbildningstyper. Du som chef kan leda med ett mer tydligt sätt efter våra utbildningar.SÅ HÄR GÅR DET TILL

Under denna ledarskapsutbildning genomför du korta micro learning-pass med omväxlande träning inom ledarskap. Utbildningen erbjuder en blandad pedagogik som inkluderar allt från kortare filmer kring ledarskap, interaktiva övningar för dig som ska leda medarbetare som chef och inspirerande läsning för ledare och chefer. I slutet av denna ledarskapsutbildning erbjuds du kunskapstester där du får möjlighet att reflektera över dina nyvunna kunskaper inom ledarskap och din förmåga att leda andra.

ledarskap organisation besök. Leda som chef efter våra utbildningar. EFTER UTBILDNINGEN

När du har tagit del av alla moduler och lyckats med kunskapstesten för ”Framgångsrikt Ledarskap”, får du ett certifikat som kvitto på dina kunskaper inom ledarskap och din förmåga att leda. Du kan ladda ner certifikatet som pdf och länka det med en badge till ditt LinkedIn-konto för att visa att du som chef gått denna utbildning för ledare. Detta ingår i alla Mercuris utbildningar.

PRIS DIGITALA UTBILDNINGAR

1 digital utbildning = 2500 SEK / 6 månaders licens

Förlängning av licens 6 månader = 2000 SEK / digital utbildning

Mer än 10 licenser – kontakta Mercuri för offert på utbildningar

OM OSS

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli mer effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Med oss får du tillgång till den senaste forskningen, smarta verktyg och personlig rådgivning av våra experter. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de verktyg och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar.

 

FÖRETAGSANPASSADE LEDARSKAPSUTBILDNINGAR

Är ni många på företaget som vill gå utbildningen "Framgångsrikt Ledarskap" för att utveckla ert sätt att leda? Låt oss företagsanpassa en utbildning för er. Kontakta oss så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

Boka

  Få mer information