Grundläggande Försäljning

Om utbildningen

Innehållet i utbildningen är på svenska.

Vässa din försäljning!

En digital kurs i grundläggande försäljning för dig som vill vässa din försäljningsteknik, basen i alla framgångsrika säljsamtal eller för dig som snabbt vill få en flygande start i din roll som säljare. Upptäck alla steg i försäljningsprocessen och få användbara tips om hur du använder de viktigaste säljteknikerna.

Du genomför kursen när och var det passar dig och får verktyg och metoder för att strukturera din försäljning, bli mer effektiv och snabbt få resultat. Du lär dig om säljprocessen, att lägga upp ett professionellt och anpassat säljsamtal och får förståelse för kundens köpsituation.

Vill du hellre gå kursen face to face? Läs mer om vår klassrumsutbildning

En bild på en säljare och kunder

Du kommer att lära dig

  • Introduktion till försäljningsmetoden DABA
  • Att förbereda ett säljmöte
  • Det första intrycket
  • Definiera kundens behov
  • Effektiv argumentation
  • Hantera invändningar
  • Att avsluta affären

En bild på vad du kommer lära dig under kursen som säljare.Så här går det till

Du genomför korta micro learning-pass med omväxlande träning och blandad pedagogik som inkluderar allt från kortare filmer, interaktiva övningar och inspirerande läsning. Med kunskapstester får du möjlighet att reflektera över dina nyvunna kunskaper.

En bild på hur våra rutiner runt utbildningar ser ut.

Kursen går över hela SverigeEfter utbildningen

När du har tagit del av alla moduler och lyckats med kunskapstesten i grundläggande försäljning, får du ett certifikat som kvitto på dina kunskaper. Du kan ladda ner certifikatet som pdf och länka det med en badge till ditt LinkedIn-konto.

En bild på en nyutbildad säljare.Pris

1 digital utbildning = 2500 SEK / 6 månaders licens

Förlängning av licens 6 månader = 2000 SEK / digital utbildning

Mer än 10 licenser – kontakta Mercuri för offert

En bild som visar mer information om våra priser.Om oss

Mercuri International erbjuder faktabaserad kunskap om de mest centrala faktorerna för att skapa en högpresterande säljorganisation inom B2B och gör det varje år möjligt för företag i över 50 länder att bli effektiva när det kommer till försäljning och ledarskap. Med oss får du tillgång till den senaste forskningen, smarta verktyg och personlig rådgivning av våra experter. Vi arbetar såväl lokalt som globalt och erbjuder våra kunder både kundanpassade lösningar och branschexpertis. Vi låter resultat växa genom människor och ger er de hjälpmedel och processer som krävs för att ni ska kunna tackla era försäljningsutmaningar.

 

FÖRETAGSANPASSAD LÖSNING

Är ni många på företaget som vill gå samma utbildning? Låt oss skräddarsy en lösning för er!

KONTAKTA OSS

Boka

    Få mer information